Zadovoljna.si
Kim Kardashian se je prelevila v zapeljivo vampirko. (Foto: zimbio.com)

Moda

Prelevite se v zapeljivo vampirko

S.O.
19. 10. 2010 17.27
0

Zgodbe in filmi o vampirjih so priljubljeni že desetletja in ostajajo večna klasika. K temu so zagotovo pripomogla sama mistična bitja, ki poosebljajo spolno privlačnost, skrivnost, moč in strah. Popolna koža, sijoče oči in polne rdeče ustnice so razlog, da so vampirji navdušili tudi umetnike ličenja.

Kim Kardashian se je prelevila v zapeljivo vampirko. (Foto: zimbio.com)
Kim Kardashian se je prelevila v zapeljivo vampirko. (Foto: zimbio.com)FOTO:
Skrivnostna privlačnost

Ponovno obujanje vampirjev je priklical film Somrak, ki je navdušil staro in mlado, njegovemu uspehu pa so podlegli tudi maskerji, ki so izgled skrivnostnih bitij prilagodili vsakdanjemu načinu življenja, ter mu odvzeli koničaste zobe in sledove krvi. Tako se je rodil nov trend, ki v sebi skriva skrivnostno privlačnost vampirjev.

Lunina polt

Čista, brezhibna in svetla polt je ključnega pomena za nesmrtno lepoto, ki jo izžarevajo vampirji. Na koži moramo prikriti vse nepravilnosti, rdečico in podočnjake. Nato skrbno izberemo svetel odtenek pudra, ki ga na kožo nanašamo s prstnimi blazinicami; iz notranje strani navzven. Polt skrbno matiramo s pudrom v prahu, ki ne sme vsebovati svetlečih delcev. Pozabimo lahko na uporabo bronzerja in rdečila, saj mora obraz delovati karseda enakomerno čist – kot luna.

Polt je brezhibna, oči in usta pa običajno močno poudarjena. (Foto: pursebuzz.com)
Polt je brezhibna, oči in usta pa običajno močno poudarjena. (Foto: pursebuzz.com)FOTO:
Oči izražajo čustva

Zapeljive seksi temačne sirene svojo čustva izražajo skozi pogled, zato veliko pozornosti namenite ličenju oči. Dovoljena je uporaba vseh temnejših odtenkov, med katere ne spada zgolj črna barva, temveč tudi temno rdeča, vijoličasta, kovinsko modra in zelena barva. Oči skrbno obrobite z eyelinerjem ali temnim svinčnikom in s sencami ustvarite 'smokey eye' videz. Barve naj bodo intenzivne in opazne.

Sočne ustnice

Polne in sočne ustnice so najbolj zapeljiv del obraza vampirjev. Pred nanosom šminke poskrbite za nego, zato jih skrtačite z zobno ščetko. Izbirajte med odtenki krvavo rdeče, rjave, vijoličaste in črne šminke, ki je lahko dobra osnova za potemnitev. Sočnost dosežete z nanosom glosa, ki je lahko brezbarven, še večji učinek pa boste dosegli z uporabo glosa v odtenku izbrane šminke.

Temačni nohti

Barvo svojih nohtov prilagodite barvi senčila ali odtenku rdečila. Še vedno se lahko zanesete na alternativo – črno. Poskrbite za podlak, ki bo preprečil, da nohti postanejo rumeni in dve plasti barvnega laka. Lakiranje zaključite z nanosom laka za sijaj.

Veliko je različnih načinov in tehnik, kako pridih temačnosti lahko vnesemo tudi na svoj obraz. (Foto: pursebuzz.com)
Veliko je različnih načinov in tehnik, kako pridih temačnosti lahko vnesemo tudi na svoj obraz. (Foto: pursebuzz.com)FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471