Zadovoljna.si
Pričeska Liz Hurley je primerna tudi za ženske, ki so že presegle ali pa se bližajo štiridesetim letom.

Moda

Prestari za dolge lase?

V.K.
06. 05. 2008 17.32
5

Je pri štiridesetih je morda čas za spremembo pričeske? Preverite kaj svetujejo lepotni strokovnjaki iz Londona. Predvsem pa si privoščite biti popolna!

Tam okrog štiridesetih se začnejo ženske spraševati, ali so morda prestare za dolge lase. Nekatere se odločijo za dolge lase in si barvajo sive, druge pa se odločijo, da bodo frizuro "letom primerno" skrajšale. Londonski lepotni strokovnjaki svetujejo, da naj se ne odločite za dolgočasno, pisarniško frizuro, saj vas to lahko samo še dodatno postara. Tudi dolgim lasem se ni potrebno povsem odreči, čeprav dolgi in razkuštrani lasje ponavadi ne pristajajo ženskam čez trideset. Frizerka naj vam dolge lase oblikuje v mehke rese, ki zmehčajo obraz.

Pričeska Liz Hurley je primerna tudi za ženske, ki so že presegle ali pa se bližajo štiridesetim letom.
Pričeska Liz Hurley je primerna tudi za ženske, ki so že presegle ali pa se bližajo štiridesetim letom.FOTO: Reuters

Dolge, čez ramena padajoče lase, lahko skrajšate do ramen, še vedno bodo dolgi, delovali pa boste bolj urejeno in mladostno. Izogibajte se temnim barvam, saj koža z leti postane malce svetlejša in vas temnejši lasje postarajo ter vam poudarijo podočnjake in morebitne kožne nepravilnosti. Izogibati se je potrebno strogim frizuram, ravno ostriženim lasem, to so frizure za mlade in napete obraze.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413