Zadovoljna.si
Umetne trepalnice in nevsakdanji nohti lahko naredijo veliko spremembo. (Foto: eyeshadowlipstick.com)

Moda

Pustno ličenje v zadnjem hipu

S.O.
20. 02. 2012 12.00
0

Pust je za nekatere težko pričakovani praznik in poseben dan, ko se lahko prelevimo v kar koli želimo, kot so različne živali, risani junaki, uniformirane maske ali nekaj popolnoma drugačnega, nevsakdanjega in izstopajočega. K izbiri popolnih oblačil pa seveda sodi še ustrezno ličenje, s katerim lahko poudarimo smisel lika, ki ga predstavljamo ali ga preprosto uporabimo za popestritev svojega obraza.

Umetne trepalnice in nevsakdanji nohti lahko naredijo veliko spremembo. (Foto: eyeshadowlipstick.com)
Umetne trepalnice in nevsakdanji nohti lahko naredijo veliko spremembo. (Foto: eyeshadowlipstick.com)FOTO:
Nekaj novega

Maškare so idealna priložnost, da na svojem obrazu preizkusite nove barve. Če se na običajen petkov večer ne morete odločiti za opazno rdečo šminko, umetne trepalnice ali uporabo bleščic, je to pravi čas, da odkrijete, katera ličila vam odgovarjajo. Izstopajoče in nekoliko drugačno ličenje obenem ne potrebuje niti pravega pustnega kostuma, dovolj bo že nekaj iznajdljivosti pri samem kombiniranju že obstoječih oblačil. Omislite si nenavadne hlačne nogavice z vzorčki ali pa drugačno barvo pajkic, dodajte krilo ali kratke hlače, ali pa oblecite tisto majčko, ki ste jo ustvarile same, pa še vedno zbirate pogum, da bi jo nosile tudi v javnosti.

Če se z ličili ne znajdete, si omislite preprosto in elegantno masko.
Če se z ličili ne znajdete, si omislite preprosto in elegantno masko.FOTO: iStockphoto
Zanimiva pričeska

Poleg oblačil poskrbite še za zanimivo pričesko. Če so vaši lasje popolnoma ravni, jim dodajte volumen ali kodre, skodrane pričeske pa bodo z uporabo likalnika kmalu dobile popolnoma novo podobo. Zelo uporabne so tudi različne lasulje, podaljški, ki jih na lase pritrdimo s posebnimi lasnicami ali pa dodatki, kot so različni obroči, trakovi, lasnice, gumice … Svojo pričesko lahko popestrite še z barvnimi spreji ali bleščicami.

Umetne trepalnice za vsako priložnost

Med priljubljene pustne dodatke pri ženskah sodijo tudi umetne trepalnice. V trgovinah danes obstaja vrsta različic, od ekstremno dolgih do tistih, ki imajo dodano perje in bleščice. Pred uporabo seveda pozorno preberite navodila in se prepričajte o kakovosti lepila, ki je običajno priloženo izdelku. Preden trepalnice prilepite na veko, pozorno izmerite še samo dolžino. Da bodo na mestu zdržale celo noč, jih nanesite na 'golo' kožo.

Uporabljajte barve in izdelke, ki se jih pri vsakdanjem ličenju izogibate. (Foto: eyeshadowlipstick.com)
Uporabljajte barve in izdelke, ki se jih pri vsakdanjem ličenju izogibate. (Foto: eyeshadowlipstick.com)FOTO:


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375