Zadovoljna.si
Paris Hilton in njene torbice - 3

Moda

NAGRADA: Paris Hilton navdušuje s kolekcijo torbic! Želiš svojo?

U.S.
16. 10. 2013 08.26
31

Prave modne navdušenke se še kako dobro zavedamo, kako pomembno je, da smo v koraku z modo in smernicami, ki jih prinaša določen letni čas. In to velja tudi za modne dodatke, kamor sodijo nepogrešljive torbice, ki morajo biti dovolj velike, da vanje spravimo vse, kar potrebujemo, obenem morajo biti dovolj privlačne in vpadljive, da z njimi izstopamo. Paris Hilton se je že pred leti kot svetovno priznana in uveljavljena modna ikona odločila, da na trg pošlje svojo kolekcijo, s katero poudarja vse, kar zagovarja in nosi sama: ženskost, prefinjenost, prestiž in zabavo. Zdaj pa bo spremljala tudi vas, drage naše, in pogledala, kako bi ve s svojimi idejami in domišljijo dopolnile določen outfit z njeno torbico. Fotografiraj, kaj bi oblekla poleg torbice, ki jo bo izbranki podarila Paris, in jo sama prepričaj, da si jo res zaslužiš prav ti

Paris Hilton in njene torbice - 5
Paris Hilton in njene torbice - 5 FOTO: Arhiv naročnika
Ja, modne ženske torbice so pri ustvarjanju celostne podobe, s katero se ženske prezentiramo v javnosti, še kako pomembne, saj z njimi še dodatno 'začinimo' svoj že izdelan outfit. Dejstvo je, da nobena izmed nas hiše ne zapusti brez nje. In čeprav se jih v naših omarah najde kar nekaj, vse od poletnih, jesenskih, zimskih, večernih, športnih in podobno … vedno znova najdemo izgovor, zakaj potrebujemo tudi tokrat novo, kako bomo z njo dopolnile svojo kolekcijo in kako jo bomo, v kolikor je ne kupimo, pogrešale. Moški tega pač ne razumejo vedno, ampak roko na srce, tudi me vedno ne razumemo njih, ampak to je že druga zgodba.

Si želiš prav takšno, kot jo ima Paris Hilton?

V dogovoru z modno ikono Paris Hilton smo za vas pripravili neverjetno nagradno igro. "Ženske po vsem ponosno nosijo torbice, ki jih nosim tudi jaz, ker so lepe in pristajajo k vsemu, kar nosijo. Ženski dajo to, kar si želimo: glamuroznost in seksi privlačnost," nam je priznala Paris, ki je navdušena, da se bo s svojimi izdelki zdaj predstavila tudi v deželi na sončni strani Alp.

Samo tokrat imaš priložnost, da se predstaviš veliki modni poznavalki in ljubiteljici zabav, da si prava modna navdušenka, ki si zasluži njeno torbico. Njeno najnovejšo kolekcijo si lahko ogledaš na spletni strani parishiltonstore.si in morebiti tam najdeš navdih za naš izziv.

Kaj moraš storiti?

Pošlji nam svoj predlog 'outfita',ki bi se po tvojem mnenju najbolj podal k njeni torbici – lahko gre samo za kos oblačila, čevlje, modne dodatke, lahko pa nam pošlješ v celoti izdelan outfit, ki bi s torbico iz kolekcije Rebecca le še dobil tisto dodatno piko na i, da bi bil popoln. Na fotografiji si lahko ti, lahko so zgolj posamezni kosi oblačil, lahko pa gre že za sestavljen 'outfit'. Svoj predlog - fotografijo, s katero boš prepričala in navdušila modno ikono Paris Hilton, skupaj s tvojimi podatki (ime, priimek, naslov, starost, elektronski naslov in telefonsko številko) lahko ODDAŠ TUKAJ vse do 27. oktobra, ko bo Paris sama pregledala galerijo prispelih fotografij in se odločila za zmagovalko, ki jo bo razglasila kar sama preko svojega Facebook profila v torek, 29. oktobra. Vse, ki boste sodelovale v nagradnem natečaju, pa prejmete tudi darilni bon v vrednosti 20 eur, ki ga lahko zapravite v spletni trgovini ne glede na vrednost nakupa (velja za neznižane artikle). Splošne pogoje nagradne akcije najdete tukaj.

Se sliši dobro? Ne odlašaj in pošlji svojo fotografijo čim prej!

Vse do sedaj prispele fotografije pa si že lahko ogledaš v spodnji galeriji.

<b>Pokaži svoj stil modni ikoni Paris Hilton!</b> Fotografiraj, kaj bi oblekla poleg njene torbice <b>iz kolekcije Rebecca (na sliki)</b>, ki jo Paris podarja bralkam zadovoljna.si, in jo prepričaj, da si jo zaslužiš prav ti. <b>Paris bo namreč sama pregledala vse poslane fotografije in izbrala svojo zmagovalko</b> in jo o zmagi obvestila preko svojega Facebook profila. <b>PREDSTAVI SE SVETOVNI ZVEZDNICI in JI DOKAŽI, DA SI PRAVA MODNA NAVDUŠENKA!</b>
<b>Pokaži svoj stil modni ikoni Paris Hilton!</b> Fotografiraj, kaj bi oblekla poleg njene torbice <b>iz kolekcije Rebecca (na sliki)</b>, ki jo Paris podarja bralkam zadovoljna.si, in jo prepričaj, da si jo zaslužiš prav ti. <b>Paris bo namreč sama pregledala vse poslane fotografije in izbrala svojo zmagovalko</b> in jo o zmagi obvestila preko svojega Facebook profila. <b>PREDSTAVI SE SVETOVNI ZVEZDNICI in JI DOKAŽI, DA SI PRAVA MODNA NAVDUŠENKA!</b>FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478