Zadovoljna.si
Kitajski črkici sta prvi tetovaži, ki si ju je dala Sanja narediti v srednji šoli.

Moda

Šoping s Polono: Sanjini večni nakupi

Polona Zoja Jambrek
2008-07-23 06:44
6

Sanja Grohar, ki je pravkar postala tudi voditeljica oddaje TV TUBA na Kanalu A, je v preteklih letih svojega življenja opravila nekaj večnih nakupov - kupila si je tetovaže.

Sanja Grohar, ki je v preteklih kariernih letih nizala lepotne nazive po tekočem traku, je v preteklih letih nizala tudi tetovažo za tetovažo. Trenutno jih ima pet, se pa že spogleduje z novimi idejami za nove kožne dekoracije. Kot pravi Sanja, mora imeti vsaka tetovaža pri njej določen pomen, o katerih pa ne želi govoriti.

Kako to, da si se odločila za tovrstni večni nakup?

Ko se enkrat tetoviraš, postaneš zasvojen. Sama imam pet malih tetovaž, ampak vem, da si bom dala narediti še kakšno majhno tetovažo. Rada imam namreč majhne tetovaže in seveda si dam narediti tetovažo, ki mi nekaj pomeni.

Kdaj pa si si dala narediti prvo tetovažo in ali te je bilo kaj strah?

Prvo tetovažo sem si dala narediti enkrat v srednji šoli. To sta bili kitajski črki nad trtico. Strah me sploh ni bilo, saj nisem vedela, kako močno to boli in da sploh boli (smeh). No, enkrat, ko občutiš bolečino, naslednjič dvakrat razmisliš, ali se boš spet tetoviral. Sicer pa je to šoping za vse življenje – tu ni reklamacij. In ni užitek, vsaj ne, ko ti nekdo dela tetovažo ni užitek. Vendar pa ga potem z užitkom nosiš. Sedaj že imam nove ideje za nove tetovaže.

Kdaj si si dala narediti še preostale tetovaže in kaj pomenijo?

No, ja, kaj pomenijo moje tetovaže, ne morem govoriti, saj hočem vsaj nekaj zadržati zase ... Sprednjega "fairy-tale" (prevod: pravljičnega) metuljčka s čarobnim prahom sem si dala tetovirati pred petimi leti, napis na roki in vratu pa sedaj ...

Imaš tudi tetovažo napis "Secret". Je to mogoče po knjigi The Secret?

Ja, secret je po knjigi The Secret in sem si ga dala narediti ravno zato, da ne bi pozabila načel te knjige.

Ti je bilo kdaj žal, mogoče vsaj za trenutek, da jih imaš?

Ne, nikoli! Obožujem jih. Zdaj so del mene – so jaz ...

Kako to, da nimaš piercinga?

Piercing sem imela v popku. Narediti sem si ga dala dvakrat, vendar mi ga je obakrat telo zavrnilo. Zato imam še vedno majhno brazgotino.

Si kdaj razmišljala, da bi si svoje večne nakupe, tetovaže, dala nekoč s posegom odstraniti?

Zaenkrat ne razmišljam o tem in dvomim, da si jih bom dala kdaj odstraniti. Kot sem že dejala, zdaj so del mene.

Na to temo lahko razpravljate tudi na našem forumu.

Naslednjič: Šoping s Polono: Bodite drzne, bodite in! (prihodnjo sredo)

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141