Zadovoljna.si
Rockerski modni stil prinaša predvsem ozke kavbojke v vseh barvah; od roza, vijoličnih pa do črnih in sivih. Slednje so lahko tudi "flekaste" oziroma "prekuhane".

Moda

Šoping s Polono: Ste modna tigrica ali modna kraljica?

Polona Zoja Jambrek
26. 08. 2008 13.31
2

Obleka naredi človeka ... Ali človek naredi obleko? Večno vprašanje na modni sceni! Sama sem poiskala štiri modne stile, ki bodo letos nedvomno IN, vi pa se odločite, kateri najbolj odraža vas!

V svojo modno opravo nujno vnesite tudi svojo osebnost. Šele ko boste samozavestno nosile obleko, vas bo "obleka lahko naredila"! Poskusite ugotoviti, v katerem modnem stilu se najbolj najdete in si privoščite trendi kose, ki bodo še bolj poudarili vašo osebnost.

Strastna tigrica

Strastne tigrice si živalske vzorce lahko privoščite tudi pri spodnjem perilu. Z rahlo prozorno belo majico boste povedale vse!
Strastne tigrice si živalske vzorce lahko privoščite tudi pri spodnjem perilu. Z rahlo prozorno belo majico boste povedale vse!FOTO: iStockphoto

Živalski vzorci ostajajo modni, vendar trenutno le na modnih dodatkih. Če ste oboževalke tigrastih in zebrastih vzorcev, jih ne smete razkriti na pladnju, lahko pa jih še vedno nosite na prefinjen način. Tako si lahko privoščite tigrasti šal ali ruto, ki naj bosta predvsem v drugih barvah (tiger ali zebra vzorec v rožnatih, zelenih, vijoličnih in sivih odtenkih), večji prstan ali pa obesek na verižici v tigrastem vzorcu. Največ, kar si strastne tigrice letošnjo zimo lahko privoščite, je tigrasta ali zebrasta majica, vendar potem pazite, da bodo drugi kosi oblačil v zelo umirjenih barvah. Živalski vzorci najbolj pristajajo na kavbojke. Tiste, ki z živalskimi vzorci rade izražate svoj strasten karakter, si lahko privoščite tudi tigrasto spodnje perilo. Lahko ga na prefinjen način pokažete tako, da si čez nedrček oblečete belo srajco ali majico – pod njo se vam bo lepo videl tigrast ali zebrast vzorec in pokazal, iz kakšnega testa ste v resnici.

Rockerski modni stil prinaša predvsem ozke kavbojke v vseh barvah; od roza, vijoličnih pa do črnih in sivih. Slednje so lahko tudi "flekaste" oziroma "prekuhane".
Rockerski modni stil prinaša predvsem ozke kavbojke v vseh barvah; od roza, vijoličnih pa do črnih in sivih. Slednje so lahko tudi "flekaste" oziroma "prekuhane". FOTO: iStockphoto

Divja rockerica

Rock in punk modni stil bo letos zelo moden. Vrača se moda iz 80. let prejšnjega stoletja, tako da divje rockerice z rockerskim in punk stilom nedvomno ne boste zgrešile. Letošnjo zimo bodo zelo modne oprijete kavbojke različnih barv, tudi roza. Rockerski stil lahko poudarite tudi s prihajajočimi "prekuhanimi" kavbojkami, ki se vračajo po skoraj četrt stoletja dolgem modnem premoru. Majice naj bodo potiskane, lahko tudi z univerzitetnimi vzorci. Še vedno bodo v rockerskem stilu modne usnjenje jakne raznoraznih barv, na stopala pa si nataknite lakaste salonarje, ki bodo izrazili vašo ženstvenost sicer divjemu rockerskemu stilu.

Zapeljiva in koketna Lolita

Zapeljive Lolite, ne pozabite na prikupne volančke in svilnate obleke.
Zapeljive Lolite, ne pozabite na prikupne volančke in svilnate obleke.FOTO: iStockphoto

Če ste po naravi zapeljive narave, vendar tega ne pokažete divje in strastno, ampak raje zapeljujete na prikupen način, potem se boste našle v Lolitinem modnem stilu. Tu lahko na svoj račun pridete tudi oboževalke letos zelo modnega "vintage" stila. Vaš prikupno zapeljiv modni stil lahko poudarite s svilnatimi oblekami, volančki na bluzi, volančki na obleki in krilu ter s prozornimi vintage majicami. Pod belo majico si lahko nadanete prikupen čipkast nedrček in tako posredno pokažete svojo prikupno zapeljivost.

Hladna in skrivnostna Škotinja

Karirasti vzorec se letošnjo jesen in zimo vrača na modno sceno!
Karirasti vzorec se letošnjo jesen in zimo vrača na modno sceno! FOTO: iStockphoto

Na svetovno modno sceno se vračajo Škoti s svojimi karirastimi vzorci, ki so zadnje desetletje kraljevali le na domačem modnem teritoriju. Te dni svoje modne lovke razteguje po vseh večjih modnih prestolnicah, ki so nov trendi vzorec že posredovale vsem modnim trgovinam po svetu. Karirasti vzorec bo letos najbolj in na volnenih kratkih jaknah, lahko pa si ga omislite tudi za krilo.

"Multipla" modna osebnost

Prav nič ne bo narobe, če boste zgoraj naštete modne stile med seboj pokombinirale. Živalski vzorci se namreč zelo lepo ujamejo z rockerskim stilom. Škotsko krilce pa brez večjih problemov lahko nadgradite z vintage belo srajco. Tudi divji rock in zapeljiva Lolita se lahko med seboj lepo ujameta in dopolnita. Majico z volančki tako lahko kombinirate tudi z ozkimi barvastimi ali "prekuhanimi" kavbojkami. "Modni kriminal" pa boste storile, če se boste odločile za kombinacijo živalskih vzorcev s škotskim karom.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.

Naslednjič: Šoping s Polono: Modni dodatki za prihajajoče hladne dni (prihodnjo sredo)

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413