Zadovoljna.si
Kopalke z rožo

Moda

Ste morda za enodelne?

S.O.
30. 05. 2012 14.43
2

Enodelne, dvodelne, klasične ali bikini. Kopalke kličejo po poletju, dolgih plažah in morju, od nas pa zahtevajo, da izberemo take, ki bodo laskale naši postavi. Dolgo časa je veljalo, da so enodelne kopalke primerne zgolj za otroke ali starejše, kar pa se je pred nekaj leti, ob uspehu 'monokink', popolnoma spremenilo. Danes se lahko za enodelne kopalke odloči vsaka izmed nas, ne glede na obliko telesa, v njih pa se ne bomo počutile nič manj zapeljive kot v klasičnem, dvodelnem kroju.

Vračajo se kvačke!
Vračajo se kvačke! FOTO:

Od asimetrije do drznih krojev

Se še spomnite časov, ko so enodelne kopalke pripisovali zgolj starejšim ženskam in pa tistim, ki so želele skriti kak dodaten kilogramček? Moda se spreminja, ponavlja in obnavlja, zato pozabite na pravila in pustite, da vas to poletje osvojijo enodelne kopalke. Najbolj trendi bodo kopalke z opaznimi in velikimi potiski grafitov, živali ali retro vzorcev, še vedno pa se lahko zanesete na klasiko in črno barvo. Če vam misel na enodelne kopalke pred očmi nariše enako zgodbo kot pred dobrim desetletjem, boste navdušeni predvsem nad kopalkami, ki jih zaradi svoje posebne oblike imenujemo kar 'monokinke'. Gre za trendi verzijo enodelnih kopalk, ki niso namenjene zgolj poležavanju na plaži, temveč vas bodo očarale predvsem kot oblačilo za vročo popoldansko ali večerno zabavo. Krasijo jih različni izrezi, ki so se sprva na modnih pistah pojavili v asimetriji, pozneje, po nekaj uspešnih sezonah, pa so ti postali nekoliko bolj razigrani in drzni.

Večna klasika v sodobni preobleki.
Večna klasika v sodobni preobleki.FOTO:
Nove dimenzije kopalne mode

Modni svet tokrat stavi na pisane barve in opazne potiske. Če tovrstne kopalke nameravate nositi zgolj kot oblačilo ali dodatek k večernim zabavam, si privoščite nekaj drugačnega in razigranega. Ljubiteljice elegance, ki rade presenečate z novimi in še neodkritimi modnimi trendi, se boste lahko navdušile nad metalnimi odtenki, ki tokrat ne obsegajo zgolj klasičnih srebrnih in zlatih tonov. Poletje je namreč letni čas, ki ga povezujemo z zabavami, živimi barvami in počitnicami v tropskih krajih, blizu morja in neokrnjene narave. Metalne barve naj zato obsegajo mavrično poplavo rumene, roza, modre in zelene. To poletje bodo na svoj račun prišle tudi ljubiteljice retro klasike, ki si kopalke rade nadenejo za ogled koncerta in jih kombinirajo z dolgim krilom ali raztrganim jeansom. Vse od pastelnih pa do naravnih odtenkov, z različnimi dodatki, kot so zabavne resice, volančki in zakovice – moda je namreč pripravljena na nove dimenzije.

Modni trendi dvodelnih kopalk

Nekaj besed lahko namenimo še dvodelnim kopalkam. Poleg klasičnega bikinija bodo svet morskih užitkov popestrile še nekoliko pozabljene hlačke z visokim pasom, ki bodo lepo poudarile postavo z ozkim pasom. Poleg tega bo pas skril še kakšno odvečno maščobno blazinico na področju trebuščka. Moda je obudila še en trend iz preteklosti – to so kvačke, ki se raztezajo tako na enodelnih kot dvodelnih kopalkah. Klasičen bikini nedrček bo še vedno ostal v ospredju, lahko pa boste izbirali med pestro ponudbo običajnih ali samostoječih nedrčkov, ki bodo razgalili ramena in pustili domišljiji prosto pot.


 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413