Zadovoljna.si
Tri različne kombinacije - težko se je bilo odločiti za zmagovalno.

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Od oktobra čakala na frizerja

Saša Osolnik
27. 05. 2009 19.00
12

Nasmejana in pozitivna Polona se je na preobrazbo prijavila z namenom, da si končno vzame dan zase in se nagradi za izgubljenih 20 kilogramov.

Polona pred preobrazbo in po njej
Polona pred preobrazbo in po njejFOTO: Damjan Žibert / Dare Čekeliš

Polona Esih nas je s svojim smehom in razigranostjo navdušila že navsezgodaj zjutraj. Po poklicu je zlatarka, službo pa si je poiskala v otroški trgovini, saj jo delo z otroki neskončno veseli. Tudi sama ima dve punčki, najmlajša je stara dve leti, starejša, ki je ravnokar zaplavala v najstniške vode, pa jo je spremljala tudi na preobrazbi. Doma ji družbo poleg moža in otrok delata tudi mucek Bucko in kuža York. Dvaintridesetletnica se najraje obleče v jeans, velikokrat pa si obuje tudi pete, saj je rada urejena. Obožuje čokoladno rjavo barvo in tople tone oblačil. Ličila rada uporablja, vendar v mejah normale, vedno pa si nanese puder in poudari trepalnice.

Z rekom obleka naredi človeka se strinja, saj oblačila veliko povejo o naši zunanjosti, medtem ko mora oseba tudi v notranjosti skrivati nekaj več. Sama sebe bi opisala kot preprosto in komunikativno osebo, ki ima rada prijetno družbo in prijatelje.

Na frizerja je naša nagrajenka čakala vse od oktobra.
Na frizerja je naša nagrajenka čakala vse od oktobra.FOTO: Damjan Žibert

Na čas zase in novo frizuro je naša nagrajenka čakala kar od oktobra, zato je bila tudi tokrat prva naša postaja na Pražakovi 4 v centru Ljubljane. V Studiu 4 je za Polono poskrbel mojster frizure Edis Vukalić, ki je lase resasto postrigel, jih nekoliko skrajšal, pobarval s temnejšim rjavim tonom in dodal nekaj bakreno oranžnih pramen. Te ni nanesel na vrh glave, vendar jih je skril v notranjost in s tem frizuri podaril prelivajočo se barvo. Za konec je lase še zravnal in Polonina želja po novi frizuri je bila potešena.

Tri različne kombinacije - težko se je bilo odločiti za zmagovalno.
Tri različne kombinacije - težko se je bilo odločiti za zmagovalno.FOTO: Dare Čekeliš

V Sportinini trgovini Zero je Polono že čakal naš stilist in vizažist Tin Bele. Oči je naličil v zemeljskih tonih, medtem ko je celoten videz zaključil s krvavo rdečo šminko, ki je na Poloni delovala ženstveno in elegantno. Po uri preoblačenja je stilist za našo tekmovalko izbral športno-elegantno črno oblekico, modne visoke petke v barvi gorčice in obvezna sončna očala. Polona se je tako prepustila fotografiranju in uživala v preostanku svojega dneva.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493