Zadovoljna.si
Špela pred in po preobrazbi

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Ekonomistki 'zakuhali' sošolci

Saša Osolnik
01. 04. 2009 19.20
7

Nasmejana študentka, ki preobrazbe ni pričakovala, ker so jo z njo presenetili sošolci, se je varno prepustila našim strokovnjakom. In kako je izgledala bodoča diplomirana ekonomistka po preobrazbi?

Špela pred in po preobrazbi
Špela pred in po preobrazbiFOTO: Dare Čekeliš

Naše preobrazbe se je tokrat udeležila Špela Hribar iz okolice Zaloga pri Ljubljani. Simpatična študentka Visoke poslovne šole si je dolgo želela preobrazbe, z njo pa so jo presenetili kar sošolci s faksa.

21-letnica v prostem času svoje najbližje rada razvaja z različnim pecivom, tako slanim kot sladkim, najbolj vesela pa je, če peciva hitro zmanjka – tako ve, da je bil njen trud poplačan.
V življenju ji največ pomenijo prijatelji, družina in fant Mirko. Ker kot študentka ne najde veliko prostega časa, se najraje obleče v kavbojke in oprijete puloverje, obvezno pa zraven obuje visoke pete, ki po njenem mnenju lepo poudarijo ženskost. Ker je tudi sama zelo preprosto in naravno dekle, ne mara kičastega nakita. Najraje nosi dolge viseče uhane in verižico s srebrnim srčkom.

Mojster frizure Edis in naša nagrajenka; ekonomistka Špela
Mojster frizure Edis in naša nagrajenka; ekonomistka ŠpelaFOTO: Dare Čekeliš

Njen najbolj ponesrečen nakup je bila daljša bleščeča majčka, ki je spominjala na nosečniško tuniko in ni denarja, ki bi jo lahko prepričal, da jo ponovno obleče. Življenja si ne predstavlja brez visokih petk, zato jih rada nosi tudi pozimi. Z njimi si izbori nekaj dodatnih centimetrov in vožnja v njih ji ne predstavlja nobenih težav. Ravno nasprotno – bolj izgubljeno se počuti brez pet.

Tudi tokrat smo našo nagrajenko pripeljali v Studio 4, ki se nahaja na Pražakovi 4 v Ljubljani. Frizer Edis Vukalić je bil nad Špelino naravno barvo las pozitivno presenečen, zato ji je dodal le nekaj različno svetlih odtenkov pramen, vse od medene pa do blond barve. Da bi lasem podaril volumen in razigranost, je lase resasto postrigel in tako je Špelina nova frizura počasi pridobivala pravo obliko. Sprednje lase je stopničasto pristrigel, da so mehko padali na obraz, sledila pa je še zaščita z lakom. Špela je bila nad svojo novo frizuro navdušena in komaj je čakala, da se naša stilska preobrazba nadaljuje.

Visoke pete, krilo, torbica - in Špela je pripravljena na nove izzive.
Visoke pete, krilo, torbica - in Špela je pripravljena na nove izzive.FOTO: Dare Čekeliš

V Sportinini prodajalni Orsay, ki se nahaja v ljubljanskem nakupovalnem središču City park pa je Špelo pod svoje roke vzel naš stilist in vizažist Tin Bele in jo preobrazil v pravo zapeljivko. Živahne barve, obvezen trenč in krilo ter seveda visoke pete so Špeli odlično pristajali. Sledilo je ličenje v modnem odtenku vijoličaste barve, še nekaj bleščila in Špela je bila pripravljena na spogledovanje z našo kamero in fotografskim objektivom.

Nasmejana in polna optimizma se je hitela zahvaljevati, medtem ko so jo nepričakovano presenetili še sošolci, za katere mi je prišepnila, da jih moram nujno omeniti. Torej Katja, Tina, Metka, Kristjan in Andrej hvala, ker ste Špeli omogočili, da je izpolnila svojo dolgoletno željo. Zagotovo vas bo kmalu posladkala in presenetila z domačim pecivom.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368