Zadovoljna.si
Irena

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Iz študentke v damo

Nuša Skala
14. 10. 2008 20.57
3

21-letna Irena Kolenc si je zaželela spremembe in se je prijavila na naš stilski izziv. Z novo podobo je svojega fanta presenetila kar s fotografijo po telefonu.

Irena Kolenc je 21-letna študentka farmacije, ki kljub številnim šolskim obveznostim vedno najde čas za dobre prijatelje, šport in seveda svojega fanta. Zelo rada obišče kino, kjer si najraje ogleda kakšno komedijo ali romantičen film. "Če mi uspe prepričati fanta, da gre z mano v kino," pravi simpatična Kranjčanka. Poleg študijske literature rada vzame v roke dobro knjigo, ki jo, kot pravi, prilepi na kavč, stol, tla ... in je ne izpusti iz rok, dokler je ne prebere do konca. Po napornem študiju se najlažje sprosti na klepetu s svojimi prijateljicami ali s plesom. Rada ima presenečenja, izzive in adrenalin, kar je tudi eden od razlogov, da se je prijavila na našo stilsko preobrazbo.

"Zelo sem si zaželela spremembe, da bi bila drugačna, predvsem pa sem si zaželela frizuro, ki bi bila bolj primerna  mojim letom," pojasnjuje Irena.

Irena
IrenaFOTO: Damjan Žibert

Za preobrazbo je povedala le staršem in najboljši prijateljici. Vsi ostali so bili pozitivno presenečeni, najbolj pa seveda fant, ki si še v sanjah ni mogel misliti, da se je njegova punca razvajala pod rokami lepotnih strokovnjakov. Ker je bil na službenem potovanju, ga je razveselila kar s fotografijo po telefonu, saj od veselja ni mogla počakati do njegovega prihoda.

Vizažistka Tania Mendillo je Ireni močneje poudarila oči, kar je to jesen zelo modno. To je bila kar velika sprememba za 21-letno študentko, ki se sicer skoraj nikoli ne liči. Za Irenino pričesko je poskrbel frizer Edis Vukalić iz Studia 4 na Pražakovi 4 v Ljubljani.

Oblačila je Tania Mendillo izbrala v Sportinini trgovini Esprit v City Parku v Ljubljani, odločili pa sta se za dva različna stylinga. Prvi je športo eleganten s hlačami, srajco in majico čez srajco. Kravata predstavlja modni dodatek in je namesto nakita, zavezana je le kot verižica in poudarja vertikalno linijo, ki optično razbije širino in oži, poleg tega pa barvno popestri in pritegne pozornost. Drugi styling je eleganten, z enostavno črno obleko. Slednji je bil Ireni bolj všeč, zato je oblačila dobila v dar.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368