Zadovoljna.si
Zadovoljna Karin in frizer Edis

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Nogomet je njen način življenja

Saša Osolnik
29. 04. 2009 19.02
2

Tokrat smo stilsko preobrazili zapriseženo športnico Karin Matjašič, ki v prostem času najraje igra nogomet. Želja po spremembi ji ni dala miru, zato je izpolnila našo prijavnico in se prepustila našim strokovnjakom.

Na preobrazbo se je Karin prijavila kar sama.
Na preobrazbo se je Karin prijavila kar sama.FOTO: Damjan Žibert

Enaindvajsetletna Karin Matjašič iz Trnovske vasi je po poklicu medicinska sestra. V prostem času ji družbo dela pol leta stara psička Azra, ki vedno zahteva veliko pozornosti. Črna kepica pa ni edina, ki Karin vedno znova razveseljuje. Prav posebno mesto ima v njenem življenju nogomet, ki ji je bil tako rekoč položen v zibelko. Karin namreč prihaja iz športne družine, kjer so nogometaši prav vsi; od mame pa vse do dedka. Njen najljubši klub je Manchester United, med nogometaši pa Wayne Rooney.

Zadovoljna Karin in frizer Edis
Zadovoljna Karin in frizer EdisFOTO: Damjan Žibert

Ko dneve ne preživlja na igrišču, si najraje vzame čas za svoje prijatelje, brez katerih si življenja preprosto ne predstavlja. Če bi bila omejitev nebo, bi svoj dopust preživela na rajskih Maldivih, s seboj pa bi obvezno vzela fanta in psičko. Ob reku 'Obleka naredi človeka' hitro odvrne: "Človek pa obleko." Njen stil je športen, vendar udoben, saj se v svojih oblačilih rada počuti dobro. Nakita sicer ne nosi, največ pa ji pomeni zapestnica, ki jo je dobila od zanjo pomembne osebe in jo zato z veseljem tudi nosi.

Zadovoljna Karin po končani preobrazbi
Zadovoljna Karin po končani preobrazbiFOTO: Dare Čekeliš

Njena preobrazba se je tako kot vedno začela v frizerskem salonu Studio 4 na Pražakovi 4 v Ljubljani. Tam se je Karin prepustila mojstru frizure Edisu Vukaliću, ki je za našo športnico izbral prav posebno frizuro. Resasto striženje, več dolžin, zanimive linije in žive barve na črni podlagi so ustvarili novo podobo mlade študentke. Za piko na i so sledili še rdeči nohti in videz je bil popoln. Za športno eleganten stil in ličenje v sinje modrem odtenku je poskrbel stilist in vizažist Tin Bele, ki je za Karin izbral udobna vendar modna oblačila iz Sportinine prodajalne Tom Tailor. Črne hlače, svetlo modra majica z v izrezom ter bela usnjena jakna so bili idealni za njeno novo podobo. Še nekaj ogleda po trgovini, fotografiranje in Karin je bila pripravljena za nove izzive.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375