Zadovoljna.si
Gordana pred in po preobrazbi

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Otroški smeh in visoke pete

Saša Osolnik
10. 06. 2009 19.40
5

Nasmejano mamico Gordano je na preobrazbo slučajno prijavila prijateljica, in ker le malokdaj najde čas zase, se je z iskricami v očeh prepustila usodi.

Gordana pred in po preobrazbi
Gordana pred in po preobrazbiFOTO: Dare Čekeliš

Triintrideset pomladi je štela naša tekmovalka ob prihodu, vendar bi ob koncu le malokdo uganil pravo številko. Pozitivna in nasmejana Gordana Branilović je preobrazbo sprejela kot zabavo. Z njo jo je presenetila prijateljica, ki je dobro vedela, da si poleg službe in petletne hčerke le malokdaj privošči razvajanje. Ponosna mamica si brez Katje ne predstavlja življenja. Je njen navdih, smeh in sreča, zato je brez obotavljanja priznala, da je otrok najlepši del življenja.

Sicer Jeseničanka, priseljena v Radovljico, ki že komaj čaka, da se preseli v hišo, bi si za sprostitev najraje privoščila oddih v eni izmed eksotičnih dežel. Ker občuduje pozitivce, ji je najbližje prijateljica Alma, na katero se lahko prav vedno zanese. Rada uživa v dobri družbi in ob iskrenih ljudeh, za oblačila pa pravi, da lahko naredijo človeka, vendar le, če so izbrana z dobro mero okusa. Njen stil je športno eleganten, ko pa si zaželi poudariti svoje čare, se obuje v petke. Od nakita nosi le dva prstana, sicer pa je njen slog oblačenja vezan na njeno službo.

Naša nagrajenka se je z veseljem prepustila spretnim rokam frizerja.
Naša nagrajenka se je z veseljem prepustila spretnim rokam frizerja.FOTO: Dare Čekeliš

Gordana je svojo preobrazbo začela na Pražakovi ulici v Ljubljani, kjer je v frizerskem salonu Studio 4 za njeno frizuro poskrbel Edis Vukalič. Lasje so dobili novo barvo v odtenku rdeče, resasto striženje in modni paž z asimetrično obliko. Gordana je iz salona odšla kot prerojena, pot pa jo je vodila naprej k našemu stilistu in viazžistu Tinu Bele. V Sportinini prodajalni Vero moda je zanjo izbral modna oblačila, ki so poudarila njeno postavo in razigrano osebnost.

Nova podoba in nova oblačila - preobražena Gordana je zablestela.
Nova podoba in nova oblačila - preobražena Gordana je zablestela.FOTO: Dare Čekeliš

Na koncu sta se skupaj odločila za temno sive hlače, pulover nenavadnega kroja v odtenkih roza, sive, bele in oranžne barve, bel top ter obvezne visoke pete. Še modno ličenje v odtenku vijoličaste, nežen lipglos in Gordana je bila videti kot prava manekenka. Preobražena in zadovoljna je z nasmehom na obrazu občudovala svojo novo podobo in se veselila odhoda domov, kjer jo je že pridno čakala njena sreča – Katja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375