Zadovoljna.si
Nasmejana Azra pred in po preobrazbi

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Sestrina skrivnost

Saša Osolnik
24. 06. 2009 18.59
3

Vedno nasmejana Azra preobrazbe ni pričakovala. Prijavnico je namesto nje izpolnila kar njena sestra in jo nepričakovano presenetila. In kakšni so bili občutki po preobrazbi?

Nasmejana Azra pred in po preobrazbi
Nasmejana Azra pred in po preobrazbiFOTO: Dare Čekeliš

Azra Mujezinović je preprosta ženska. V prostem času rada uživa v družbi svojega sina Aljaža, s katerim ji preprosto nikoli ni dolgčas. Če bi si tridesetletnica lahko privoščila vse, kar ji srce poželi, bi si vzela več časa zase in za razvajanje. Sicer pa uživa v malih stvareh, ki jih prinaša življenje. Njen stil je športen in udoben, visoke pete obuje le redko, vseeno pa je rada urejena. Svoje največje modne napake se nerada spominja, vendar se vseeno iskreno nasmeji, ko se spomni na rdečo večerno obleko iz pliša in z rokavicami. Od nakita nosi le raznovrstne verižice, ki pa morajo biti preproste in ne preveč vpadljive. Ljudi ne sodi po zunanjosti, več ji pove njihov značaj in besede. Prav zato najraje uživa v družbi s prijatelji in se veliko smeji – kar je bilo moč opaziti že ob njenem prihodu. Zaposlena je kot natakarica, zelo rada govori in si brez kave ne predstavlja življenja. Otroški smeh, ki jo spremlja skozi življenje, jo napolni z energijo, zato hitro doda, da si najpomembnejše mesto v njenem življenju zasluži prav njen sin.

Nova frizura za našo nagrajenko
Nova frizura za našo nagrajenkoFOTO: Dare Čekeliš

Preobrazbo smo začeli v frizerskem salonu Studio 4, ki se nahaja na Pražakovi ulici v Ljubljani. Priznani frizer Edis Vukalič je mladi mamici ustvaril poletno frizuro, s katero res ne bo imela veliko dela. Asimetrična oblika striženja in dodatki pramen v svetlejših in temnejših tonih rjave barve so lepo poudarili Azrine nebesno modre oči. Sledilo je ličenje v svetlečem rjavem odtenku, ki je poudaril njihovo globino, zajeten nanos maskare in naravnega bleščila. Stilist in vizažist Tin Bele pa je svoje delo nadaljeval v Sportinini trgovini Vero moda. Azra, ki je visoke pete do sedaj gledala le od daleč, je zablestela v rjavo sivi oblekici, zraven pa je seveda obula visoke petke. Na koncu se je odločila za športno eleganco – bele hlače ravnega kroja, pisano tuniko in obvezne visoke pete. Nasmejana in zadovoljna se je prepustila fotografiranju, trgovino pa je zapustila bogatejša za novo izkušnjo in z novim videzom.

Azra v različnih kombinacijah in v visokih petah
Azra v različnih kombinacijah in v visokih petahFOTO: Dare Čekeliš

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375