Zadovoljna.si
Monika pred in po preobrazbi

Moda

STILSKA PREOBRAZBA: Za preobrazbo vstala sredi noči

Saša Osolnik
15. 04. 2009 19.00
0

Mlada, simpatična in nasmejana Monika je zaradi naše nagrade bolj malo spala, vendar je vseeno po koncu preobrazbe bila videti kot prerojena. In kaj o Monikini preobrazbi menite vi?

Monika pred in po preobrazbi
Monika pred in po preobrazbiFOTO: Dare Čekeliš
Monika Ketiš je simpatična mlada mamica, ki si je zaželela nekoliko spremembe. Na njenem popotovanju do novega videza jo je spremljala in spodbujala hčerkica Laura, ki je za ta dogodek vstala že ob štirih zjutraj.

Nasmejana Monika se posveča predvsem družini in pisanju diplome. Če le najde trenutek zase, se sprosti ob igranju kitare ali violine, zelo rada pa tudi poje. Ob pomanjkanju časa ji je naše povabilo na preobrazbo prišlo zelo prav, saj ob študiju in otroku težko najde trenutke za brezskrbno nakupovanje in razvajanje. Svoja oblačila prilagaja počutju, zato je njen stil športno-eleganten. Visoke pete najraje obuje pozimi, medtem ko se v poletnih mesecih najboljše počuti v sandalih. Mogoče si prav zato želi obiskati ene izmed sončnih otokov, kamor bi z veseljem vzela tudi varuško za Lauro in seveda svojega partnerja.

Skupinski fotografiji se je pridružila tudi hčerka Laura.
Skupinski fotografiji se je pridružila tudi hčerka Laura.FOTO: Dare Čekeliš

Za svojo modno napako bi označila prekratka krila, ki jih je nosila v mladosti, medtem ko ima danes veliko raje oblačila, ki so poleg videza tudi udobna. Od doma nikoli ne gre brez rdečila in maskare, ki sta tudi njena najljubša lepotna pripomočka. Z nakitom ne pretirava, poseben simbolni pomen pa imata zanjo dva prstana; prvega je prejela za Laurino rojstvo in drugega za svoj rojstni dan.

Našo nagrajenko smo tako pripeljali na Pražakovo 4 v Ljubljani, kjer se nahaja Studio 4. Frizer Edis Vukalić je Moniko postrigel po novih modnih trendih, ki zapovedujejo različno dolžino posameznih pramenov. Lase je posvetlil in na levi strani dodal vijoličast pramen. Modni fru fru je Moniki lepo poudaril oči in naredil obraz bolj mladosten. Sledila je še obvezna fotografija frizerja in nagrajenke, kateri se je pridružila tudi mala Laura, ki je svojo mamico zadovoljno gladila po laseh.

'Le za kaj naj se odločim?'
'Le za kaj naj se odločim?'FOTO: Dare Čekeliš

V ljubljanskem nakupovalnem središču City park pa je Moniko pričakal stilist in vizažist Tin Bele. Oblačila je našel v Sportinini prodajalni Vero moda, mlada mamica pa je v umerjenih tonih sive, črne in modre izgledala kot prerojena. Čeprav je bila odločitev težka, se je na koncu odločila za sivo krilo, dolžine malo nad koleni, in za črn pulover s tričetrtinskimi rokavi, ter obvezne visoke pete. Sledilo je še ličenje v spomladanskih odtenkih in Monika se je zadovoljna in nasmejana sprehodila po trgovini in se spogledovala s fotografskim objektivom. Z novo podobo in nasmehom na obrazu je tako naša mlada mamica trgovino zapustila kot simpatična zapeljivka.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368