Zadovoljna.si
Na naslovnici priljubljene modne revije se je pojavila kar sedemindvajsetkrat.

Moda

'Več kot zgolj manekenka!'

S.O.
03. 08. 2010 18.50
0

Priznana britanska modna revija Vogue je za svojo septembrsko različico znova izbrala Kate Moss. Manekenka se je na naslovnici omenjene revije znašla že šestič, kar dokazuje, da je v svojem rodnem mestu kljub marsikateremu škandalu še vedno zelo priljubljena.

Na naslovnici priljubljene modne revije se je pojavila kar sedemindvajsetkrat.
Na naslovnici priljubljene modne revije se je pojavila kar sedemindvajsetkrat.FOTO:
Sedemindvajset

Modna ikona z bogatimi izkušnjami v svetu slave in glamurja je znova stopila pred fotografski objektiv. Na naslovnici mesečne izdaje revije Vogue je Kate pozirala v svojem značilnem slogu – minimalizmu in visoki modi. Oblečena v eleganten plašč in vrtoglave pete, z razmršenimi lasmi in naravnim ličenjem. Bralci pričakujejo, da bo svoj niz pojavljanja na septembrski naslovnici tudi ohranila, saj se je na njej znašla v letu 2000, sledila pa so še leta 2004, 2005, 2006, 2009 in 2010. 36-letnica se je vsega skupaj na naslovnici britanske izdaje znašla kar sedemindvajsetkrat.

Francoski umetnik

Modne fotografije je posnel Patrick Demarchelier, Francoz, ki velja za pravega umetnika. V svoji dolgoletni karieri je v svoj objektiv ujel znane obraze modnega in filmskega sveta, med drugim tudi pokojno princeso Diano, Leonarda DiCapria, Angelino Jolie, Britney Spears, Adriano Lima, Gisele Bundchen in mnoge druge. Sodeloval je tudi pri snemanju prvega dela filma Sex and the city in The devil wears prada ter v priznanih kampanjah visoke mode z zvenečimi imeni, kot so Dior, Louis Vuitton, Celine, TAG Heuer, Chanel, Yves Saint Laurent, Lacoste, Calvin Klein in Ralph Lauren.

Francoski fotograf pričara brezčasno umetnost.
Francoski fotograf pričara brezčasno umetnost.FOTO:
Samosvoja Britanka

„Kate je več kot manekenka,“mnogi opisujejo Britanko, ki je po nekaterih izračunih kar 62 odstotkov svojega življenja namenila službenim obveznostim in delu. Nikoli ni veljala za ustrežljivo dekle, ki se rada udeležuje intervjujev in medijskih obveznosti. Svojo zasebnost je vedno rada skrivala in kljub mnogim škandalom, ki so pretresli njeno več kot 20 let dolgo kariero, je vedno našla moč in optimizem, da se znova postavi na noge. Po drogah, ponočevanju in burnem ljubezenskem življenju so Mossovo vsi že odpisali iz prestola ene izmed najvplivnejših supermodelov. Zaradi krize, ki se je odvijala v njenem življenju pa je večkrat ostala tudi brez dela.

Sladke skrivnosti

29. septembra 2002 je rodila hčerko Lilo Grace Moss, katere oče je slavni urednik Jefferson Hack. Njena dobra prijateljica je pevka Lily Allen, Kate pa je postala tudi botra hčerki Sadie Frost in Juda Lawa. Modni agenti so jo prvič opazili leta 1988, ko se je takrat 14-letna Kate vračala iz družinskih počitnic na Bahamih. Modna ikona je bila tako prepoznana kar na letališču.

Mala Lila je podedovala lepoto svoje mame.
Mala Lila je podedovala lepoto svoje mame.FOTO:

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416