Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Moda

MODA: To zimo bomo smučale v krilu

N.V.
23. 12. 2009 12.05
1

Ste že kupile nov smučarski komplet, s katerim boste letošnjo zimo drvele po belih strminah? Predstavljamo vam novost, ki je v prestižnih smučarskih središčih že postala pravi modni hit - smučarsko krilo.

Smučarska sezona se je začela in vsi modni navdušenci po belih strminah zagotovo smučajo z najnovejšimi modeli smuči in v smučarskih kompletih priznanih športnih znamk. Tiste najbolj modno ozaveščene pa boste letošnjo zimo smučale v krilu.

Krilo, kjer so bile do zdaj običajne hlače.

Kako so imeli moški poleti lep pogled na dekleta s kratkimi krili, ki so hodila po plaži in drugje naokrog. In kaj zdaj? Zima je tu in krila so oddaljena vizija. Ni res, letošnjo zimo bodo dekleta tudi na smučiščih zapeljevala v krilih. Nova blagovna znamka Chix'n'Gravy rešuje probleme moških in žensk. Prvo krilo, ki je po vseh svojih funkcijah namenjeno bordanju, smučanju ali pač vsem zimskim radostim na snegu.

 

 

Nagajivo gledanje pod krilo

Dekleta bodo vesela, saj bodo tudi v zimskem času lahko nosila krila. Na svoj račun bodo z nagajivim gledanjem pod krila prišli tudi fantje. Vse to morda zveni malo smešno, po drugi strani zelo zabavno. Vsem tistim, ki iščete in vas ni strah pokazati svojega individualizma, je ta posebni slog oblačenja pisan na kožo. Na smučišču pa boste pritegnili mnogo pogledov okolice. Poleg kril in podhlač za uživanje na snegu ponuja Chix'n'Gravy tudi nekaj drugih premišljeno oblikovanih in dizajnerskih kosov oblačil.

Ali bodo znane Slovenke smučale v krilu?

Zaprisežena smučarka, sicer pa voditeljica Špela Močnik pravi, da je na smučišču vedno rada urejena. Vsako leto si namreč izbere nov barvni smučarski komplet. Bo letos smučala v krilu? "Pomembno se mi zdi, da imam lep smučarski komplet, vendar pri športu načeloma nisem nikoli oblečena v krilo, le med igranjem tenisa. Ne vem, če bi lahko smučala v krilu, ker se mi zdi bolj pomembno, da se v smučarskem kompletu dobro počutim."

Pevka Taya, ki si je pred kratkim že privoščila vikend smučanja v sosednji Avstriji, je nad krilom navdušena: "Zdi se mi zelo zanimiva ideja in verjamem, da bo sčasoma to na smučiščih postalo nekaj vsakdanjega. Glede na to, da tudi poleti rada nosim krila, si jo morda kupim že za letošnjo sezono ali pa pišem božičku."

Atomična pevka Špela Grošelj novih kril za smučanje še ni videla: "Ne vem, kako krilo izgleda, vendar glede na to, da tudi sicer ne nosim rada kril, bom letošnjo smučarsko sezono smučala še v hlačah, saj smo člani naši skupine ravno dobili nove komplete. Vsekakor pozdravljam nov zimski modni hit in si bom z veseljem ogledala dekleta, ki bodo letos po belih strminah drvela v krilih."

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493