Zadovoljna.si
Rihanna

Moda

Modni 'must have': Ruta, najlepši naglavni okras

Z.K.
18. 03. 2011 16.35
1

Ruto lahko nosite na več načinov, največkrat okoli vratu, vsekakor pa boste izstopale, če jo boste ovile okoli glave. Modni trendi za pomlad/poletje 2011 prinašajo veliko novih zamisli, kako z ruto svojemu videzu dodati piko na i.

Rute
RuteFOTO:

Brezčasni modni dodatek

Ruta kot modni dodatek na glavi bo modni 'must-have' pomladi in poletja. Pravzaprav je ruta brezčasen trend, saj jo modni oblikovalci neprestano vračajo na modne brvi, zagotovo tudi zato, ker s tem dodatkom lahko popolnoma spremenite celoten videz in dodate pridih romance in elegance. Okoli glave lahko ovijete povsem običajno ruto ali pa tisto, ki je temu namenjena, običajno so tovrstne rute nekoliko ožje in krajše. Sicer pa jih je mogoče dobiti v različnih teksturah, barvah in slogih. Modni velikani, med njimi Emilio Pucci, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani in Moschino, so postregli z novimi idejami, kako nositi rute to pomlad ter poletje. Na fotografijah, ki vam jih ponujamo lahko vsaka najde zamisel zase.

Rute
RuteFOTO:


Nosite jih lahko na tisoč in en način

Modni dodatki imajo ključno vlogo v prihajajoči sezoni, zato poskrbite, da se bodo vaše rute barvno ujemale z vašim slogom in barvami. Bodite ustvarjalne, saj obstaja mnogo različnih načinov, kako zavezati ruto okoli glave. Bodite samozavestne in prebudite v sebi modno navdušenko, ki narekuje nove trende. Izberite ruto, ki po barvnem odtenku kar najbolj ustreza vašemu obrazu, ličilom in tudi modnemu slogu in razpoloženju. Kot navdih naj vam služijo fotografije z modnih brvi. Za bolj bohemski videz ruto prepognite in z njo prekrijte le čelo. Lahko jo spremenite v trak za lase ali pa denimo turban. Možnosti so neskončne, tako kot vaša domišljija. Vsekakor boste s tovrstnim modnim dodatkom videti inovativne in nikakor ne boste ostale neopažene.

Rute
RuteFOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413