Zadovoljna.si
Moški suknjič je ohranil ohlapni videz, dodali pa so mu nekaj prvin ženstvenosti in tako je postal modni kos, po katerem bo z veseljem posegla vsaka prava modna navdušenka.

Moda

To je ključen jesenski modni kos!

Z.M.
02. 09. 2013 08.22
0

Jesen je, kot vse kaže, že potrkala na naša vrata. Prav zato je sedaj skrajni čas, da svojo omaro opremite s ključnimi jesenskimi modnimi kosi, ki bodo v hladnejših večerih prišli še kako prav. Eden izmed teh je zagotovo moški suknjič, ki je doživel nekaj estetskih sprememb in postal modni 'must-have' ženske garderobe.

Moški suknjič je ohranil ohlapni videz, dodali pa so mu nekaj prvin ženstvenosti in tako je postal modni kos, po katerem bo z veseljem posegla vsaka prava modna navdušenka.
Moški suknjič je ohranil ohlapni videz, dodali pa so mu nekaj prvin ženstvenosti in tako je postal modni kos, po katerem bo z veseljem posegla vsaka prava modna navdušenka.FOTO: Pinterest
Suknjič, ki močno spominja na tistega, ki ga ima v omari pospravljenega vaš dragi, je ohranil ohlapni videz, dodali pa so mu nekaj prvin ženstvenosti in tako je postal modni kos, po katerem bo z veseljem posegla vsaka prava modna navdušenka. Moške linije so le delno zabrisane in opremljene z različnimi detajli, kot so zavihani rokavi, pri katerih je podloga drugačne barve in v drugem vzorcu. Tudi dolžine so različne; vse od daljših, ki se končajo malo nad koleni in spominjajo na plašč, pa do krajših in nekoliko bolj oprijetih. Eden izmed trendov je tudi suknjič, ki močno spominja na šolsko ali mornarsko uniformo. Dodani so mu zlati gumbi, ponekod pa se pojavlja tudi dvoredno zapenjanje.

Vroče kombinacije

Pozabite na samoumevne kombinacije in enake materiale in se raje prepustite domišljiji. Vedno se lahko zanesete na večni jeans različnih krojev in barvnih odtenkov. Elegantni suknjič lahko kombinirate tudi s tako imenovanimi 'boyfriend jeans' ali moškim modelom kavbojk, ki bo ustvaril zanimivo mešanje stilov. Ne pozabite na pajkice. Te so lahko klasično črne, svetleče, barvne ali potiskane. Večerne oblekice popestrite s suknjičem z elegantnimi detajli ali pa se odločite za krajšo različico. Tudi haremke, kratke hlače ali krilce lahko z malo smisla in izbranimi modnimi dodatki ustvarijo zapeljive modne kombinacije, ki jih boste z veseljem nosile pozno v jesen.

Haremke, kratke hlače ali krilce lahko z malo smisla in izbranimi modnimi dodatki ustvarijo zapeljive modne kombinacije, ki jih boste z veseljem nosile pozno v jesen.
Haremke, kratke hlače ali krilce lahko z malo smisla in izbranimi modnimi dodatki ustvarijo zapeljive modne kombinacije, ki jih boste z veseljem nosile pozno v jesen.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471