Zadovoljna.si
Modni stil: Jessica Alba - 2

Moda

Vedno je nekaj zanimivega na njej, ampak tokrat še posebej …

U.S.
18. 12. 2013 08.24
3

Gledamo jih, jih občudujemo in spremljamo na vsakem koraku. Stil, ki ga imajo največje svetovne zvezdnice, nas vedno znova navduši. No, nekaterim je moda resda pisana na kožo in se zlahka zavihtijo na sam vrh modnih lestvic, medtem ko se druge v prave modne ikone spremenijo šele s pomočjo odličnega stilista.

Modni stil: Jessica Alba - 4
Modni stil: Jessica Alba - 4FOTO: Profimedia
Definitivno je Jessica Alba ena tistih zvezdnic, ki venomer poskrbi za zanimiv videz ne glede na to, kje se pojavi in za to ne potrebuje svojega stilista. Sama je odlična poznavalka trendov, še bolj kot to pa se zaveda dejstva, da ni vse, kar je moderno, primerno za njeno postavo in priložnost, za katero se obleče. Veliko da na to, da se v oblačilih, ki jih izbere, dobro počuti in tako je bilo tudi tokrat, ko so jo papraci ujeli na ulicah Los Angelesa.

Usnjeno mini krilo in debel pulover s cvetličnim vzorcem, pod njim pa srajčka s štrlečim ovratnikom, so zanimiv modni miks. Visoki škornji in seksi tanke hlačne nogavice pa njenemu videzu dodajo še tisto manjkajočo piko na i, da je igralka res videti super.

Medtem ko živahne barve na zgornjem delu oblačil poskrbijo za igrivost, je spodnji del bolj eleganten in resen. Njen tokratni modni izbor so kritiki ocenili za enega najbolj zanimivih modnih kombinacij, ki si jih je kdajkoli privoščila priljubljena igralka.

Vsake toliko časa smo priča povratku katerega izmed modnih trendov, mednje zagotovo štejemo tudi cvetlične potiske in vzorce, ki so se na modne piste po nekaj desetletjih vrnili že lani spomladi. Čeprav bi načeloma rekli, da so cvetlice bolj domena toplejših mesecev leta, pa se glede na kolekcije modnih velikanov vse pogosteje na naših oblačilih bohotijo tudi jeseni in pozimi. Ne glede na to, ali ste romantične duše ali realistke z obema nogama na trdnih tleh, dejstvo je, da so cvetlice tudi v hladnejših mesecih osnovni segment garderobe vsake prave dame.

Modni stil: Jessica Alba - 3
Modni stil: Jessica Alba - 3FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471