Zadovoljna.si
Victoria Beckham in Giorgio Armani

Moda

Victoria Beckham na otvoritvi Armanijeve trgovine

N.B./N.V.
19. 02. 2009 17.02
1

Italijanski kreator je na newyorški Peti aveniji odprl svoj najnovejši butik. Kreatorja je prišla pozdravit tudi žena slavnega nogometaša Victoria Beckham.

Italijanski oblikovalec Giorgio Armani se je odločil, da bo denar, ki bi ga sicer namenil za drago večerjo za povabljene, vložil v newyorške šole. Župan New Yorka, Michael Bloomber, je njegovo humanitarno gesto komentiral: "Ne le, da Armani verjame v svetlo prihodnost New Yorka, ampak se tudi zavzema za to, da postane to resničnost."

Armanijev inštitut za umetnost naj bi podpiral kreativnost študentov v depriviligiranih šolah.

Victoria Beckham in Giorgio Armani
Victoria Beckham in Giorgio ArmaniFOTO:

Po črni preprogi, ki je vodila do novega Armanijevega butika na Peti aveniji v New Yorku, v neposredni bližini Centralnega parka, so se med drugim sprehodili Leonardo DiCaprio, Victoria Beckham in Alicia Keys. Pevka pravi, da obožuje njegov slog, strast in to, kako čudovito italijanski je. "Všeč mi je, da ne govori angleško in je strasten pri svojih stvaritvah. Popolnoma je predan vsemu, kar dela. Obožujem njegov način, kako žensko naredi žensko," je povedala Alicia.

Victoria Beckham je dodala: "Gospoda Armanija zelo spoštujem!"

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478