Zadovoljna.si
Linije trajnega make upa so izrazite in ostre ter se ne razmažejo.

Moda

Vselej kot iz škatlice

M. H., T. M.
12. 08. 2008 17.44
2

Ste si morda kdaj zaželele, da bi bil vaš make up trajen, vaše obrvi, oči in ustnice pa tudi na plaži lepo poudarjene? Potem si omislite permanentni make up.

Linije trajnega make upa so izrazite in ostre ter se ne razmažejo.
Linije trajnega make upa so izrazite in ostre ter se ne razmažejo.FOTO: iStockphoto

Tudi vam zjutraj zmanjkuje časa, da bi se brezhibno naličile? Morda je rešitev permanentni make up.

Dobro narejen trajni make up vam bo ob ličenju prihranil kar nekaj časa, saj se vam ne bo treba ukvarjati z zamudnim risanjem kontur okoli oči ali pa z obrobljanjem ustnic. Prav tako boste z njim lahko imele vedno popolno oblikovane obrvi, pa čeprav niste med srečnicami, ki jih je mati narava obdarila v tem pogledu.

Vselej lepe in urejene.
Vselej lepe in urejene. FOTO: iStockphoto

Gre za neke vrste tetovažo

Permanentni make up je vrsta tetovaže, pri kateri tetovirajo le povrhnjico. Tetovirane linije s časom zbledijo, vendar je njihova obstojnost pri različnih osebah drugačna. „Na to vpliva tudi imunski sistem posameznika in hitrost obnavljanja njegove kože,“ pravi vizažistka Tania Mendillo. Prav zato se od posameznice do posameznice razlikuje tudi to, kolikokrat je postopek potrebno ponoviti. Včasih je dovolj že en obisk v kozmetičnem salonu, drugič pa je potrebno postopek ponoviti tudi večkrat.

Zaupajte le izkušenim

Običajnih tetovaž si praviloma ne naredimo sami, zato naj bo tudi permanentni make up delo strokovnjaka. Glede na to, da boste tak make up nosile od nekaj mesecev do nekaj let, se tveganje nikakor ne obrestuje. „Če permanentni make up naredi nekdo, ki nima pravega znanja, se lahko zgodi, da bo vaš obraz deloval povsem izumetničeno,“ še dodaja Tania Mendillo.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413