Zadovoljna.si
Za modne navdušenke: Smrkci so prinesli 'smrkastično' modo

Moda

'Smrkastična' moda za ljubiteljice Smrkcev

S.O.
28. 08. 2011 08.55
2

Na filmska platna so se vrnila priljubljena modro-bela bitja iz osemdesetih let, ki pa niso navdušila le otrok. Smrkci so s svojim modrim šarmom začarali tudi modno industrijo, katere navdih je svetlolasa Smrketa. Svoj glas ji je za potrebe filma The Smurfs (Smrkci) posodila pop pevka Katy Perry, ki se je preko rdeče preproge na premieri sprehodila v kratki 'smrkastični' obleki.

Smrketa v vlogi modne ikone.
Smrketa v vlogi modne ikone.FOTO:
Modro-bela zabava za vse generacije

Premiera filma Smrkci je potekala 24. julija v New Yorku, Slovenci pa smo dolgo pričakovani film dočakali 18. avgusta. Zgodba o šestih risanih junakih (Ata Smrk, Smrketa, Glavca, Klada, Zmrda in Hrabri) pa ni prepričala zgolj otrok. Nad modrimi liki so se navdušili tudi številni zvezdniki in modna industrija, ki je oboževalcem ponudila bogato izbiro oblačil, modnih dodatkov, nakita in obutve.

Modna Smrketa

Pri magazinu Harper's Bazaar so si tako sposodili svetlolaso Smrketo in jo za dan preobrazili v pravo manekenko. Projektna vodja omenjenega magazina Laura Brown jo je opremila s prestižnimi modnimi dodatki in tako si je Smrketa na prvi fotografiji nadela baretko, rokavice, torbo in čevlje s podpisom Marca Jacobsa, na drugi pa Lanvinov klobuk, rokavice, ogrlico, zapestnico in čevlje.

Nohti pevke Katy Perry.
Nohti pevke Katy Perry.FOTO:
Narejeno po meri!

Pri modni hiši Dolce&Gabbana so za tretjo fotografijo pripravili plesno različico, ki je vsebovala torbico, klobuček, zapestnico, uhane in čevlje, za zadnji posnetek pa so bili zaslužni pri Vuittonu. Njeni podobi so tako dodali nekaj rdečega kontrasta in zanjo ustvarili unikatno torbico, kapo ter visoke škornje. Fotografije je s pomočjo Sonyjevih animacijskih mojstrov lično obdelal Jeffrey Westbrook in poskrbel, da se je mala Smrketa prelevila v pravo modno ikono.

'Smrkastična' moda

Modra bitja pa svojega pečata niso pustila zgolj na oblačilih. Pevka Katy Perry je tako na premieri presenetila v svojem značilnem slogu in s Smrkci okrasila tudi svoje nohte. Srebrno-svetleča podlaga je tako zaživela v priljubljenih modrih podobah. Posnemali so jo tudi drugi oboževalci Smrkcov in tako se je rodila 'smrkastična' moda.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404