Zadovoljna.si
Nagubani model v pastelni barvi je idealen za odhod na delo, sprehod ali druženje s prijatelji.

Moda

Za vsako priložnost!

U.S.
01. 08. 2014 07.52
1

Modni oblikovalci, ki pri snovanju nove kolekcije navdih iščejo na različne načine, se trenutno množično navdušujejo nad krili, ki so različnih oblik in dolžin. Prednjačijo široka in zračna krila, idealna za brezskrbne in večerne priložnosti, obenem pa postajajo vse bolj priljubljen kos oblačila tudi zato, ker jih boste zlahka kombinirale s preostalimi kosi.

Maksi krila so idealna tudi za vroče poletne dni ali večere.
Maksi krila so idealna tudi za vroče poletne dni ali večere.FOTO: Pinterest

Če se ustavimo pri poletni garderobi, ki je trenutno najbolj aktualna, so krila tudi letos nepogrešljiv kos, ki ne sme manjkati v vaši omari, zato niti ni presenetljivo, da so trenutno na voljo v vseh modnih kolekcijah.

Ponudba je res velika, posebej izpostavljena pa so tudi tokrat dolgi kroji oziroma tako imenovana maksi krila. Modni oblikovalci, ki navdih iščejo na različne načine, so tokrat kreirali krila različnih krojev in oblik, zato bo lahko prav vsaka pripadnica nežnejšega spola našla model, ki ji bo pisan na kožo.

Nagubani model v pastelni barvi je idealen za odhod na delo, sprehod ali druženje s prijatelji.
Nagubani model v pastelni barvi je idealen za odhod na delo, sprehod ali druženje s prijatelji. FOTO: Pinterest

Sicer prednjačijo široka in zračna krila, idealna za brezskrbne in večerne priložnosti, ki jih obenem zlahka kombinirate s preostalimi oblačili. Aktualni so tudi modeli z naborki, ki še posebej pristajajo vitkim damam. Te je priporočljivo nositi v kombinaciji s srajcami ali kratkimi majicami, svetujejo modne poznavalke.

Moderna pa so tudi krila v tako imenovanem 'sirena slogu', ki so širša v zgornjem in ožja spodnjem delu, priljubljeni pa so tudi nagubani modeli v pastelnih in svetlih barvah, kot nalašč za odhod na delo, sprehod in večerne izhode.

Katerega izbereš ti?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493