Zadovoljna.si
Brez in z botoksom.

Moda

Ne uporablja več botoksa

Z.B.
24. 03. 2011 09.16
1

Nicole Kidman je odkrito priznala, da zelo obžaluje, da je uporabljala botoks: "Nikar ne naredite enake napake, ne gladite gub z botoksom! Odkar sem se mu odpovedala, spet lahko premikam čelo. Izbrala sem preprost način življenja: veliko tečem, jem bio hrano, a se ne odpovem testeninam in pici. Staranje pa me več ne skrbi."

Brez in z botoksom.
Brez in z botoksom.FOTO:
Nicole Kidman je za revijo OK Salute odkrito povedala, da botoks ni prava rešitev: "Gube na čelu sem gladila z botoksom, a mi je kmalu bilo zelo žal, da sem to naredila. Pripadam generaciji, ki je bila poskusni zajček, danes se zavedam, da so na meni eksperimentirali. Moj obraz se je zelo slabo odzival na botoks, nisem si bila všeč. Zato sem se temu načinu pomlajevanja raje povsem odpovedala. Botoksa ne uporabljam več!" Igralka je v intervjuju za italijansko revijo tudi priznala, da končno spet lahko premika obrazne mišice. "To ni majhna prednost, da spet lahko uporabljam obrazno mimiko, saj je za moj poklic zelo pomembno."

Nicole Kidman
Nicole Kidman FOTO: Reuters
Ni je več strah staranja

Na fotografijah, s katerimi bodo opremili intervju, se je avstralska igralka pokazala taka, kot je v resnici, brez botoksa, brez računalniške obdelave, z vsemi gubicami, ki obkrožajo njene oči in čelo. "Dobro se počutim taka kot sem, ne doživljam psihičnega pritiska časa, ki mineva, staranja ne želim ustaviti za vsako ceno," pravi Kidmanova. 43 letna igralka je v iskreni izpovedi tudi opisala, kako živi. V bližini njenega doma v Nashvillu v Tennesseeju je nacionalni park, v katerem redno teče: "Vsak dan si privoščim 45 minut jogginga, več ne, ker bi pri mojih letih najverjetneje trpela kolena." Zvezdnica živi povsem običajno življenje: "Hrano kupujem v trgovini, ki ponuja zgolj biološko pridelano zelenjavo. Sem velika zagovornica zdravega načina prehranjevanja. In ne boste verjeli, najraje imam testenine in pico."

Zaradi botoksa skoraj ob kariero

Igralka je torej korenito spremenila svoj način življenja. Spomnimo, da so se pred natanko letom dni v medijih pojavile fotografije, na katerih je bilo videti, da se je nekoč prelepa zvezdnica odločila za drastičen poseg na svojem obrazu. Ameriški lepotni kirurgi so ugotavljali, da se je predozirala z botoksom, čeprav je sama to takrat odločno zanikala. Lastnik ene večjih botoks klinik v Kanadi dr. Braun je razkril, da gre Nicole dva ali tri tedne pred velikimi dogodki na injekcije botoksa. ''Zato potem deluje njen obraz, kot bi bil zamrznjen in nenavaden,“ je povedal. Njen obraz je postajal povsem neizrazen, igralka pa je imela vse večje težave pri pridobivanju pomembnih vlog. Strokovnjaki so pojasnjevali, da zaradi paraliziranih mišic ni mogla več pristno odigrati čustev: žalosti ali veselja. Vzrok, da se je Kidmanova povsem odpovedala botoksu, torej ne gre iskati zgolj v tem, da si ni bila všeč, temveč je zagotovo povezan tudi z njeno igralsko kariero.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404