Zadovoljna.si
Lasje - 2

Moda

Zbudite se z zapeljivimi kodri!

Z.K.
29. 08. 2012 16.26
1

So vam všeč valoviti lasje, vendar ne želite zapravljati denarja za drage pripomočke za kodranje ali las ne želite izpostavljati škodljivim postopkom? Privlačno pričesko si lahko pričarate s preprostim trikom, vse, kar potrebujete, je trak za lase.

Pričarajte si volumen in seksi kodre.
Pričarajte si volumen in seksi kodre.FOTO:

Pričeska za zapeljevanje

Kodri veljajo za izjemno ženstvene, saj zmehčajo obrazne poteze in lasem dajo volumen, poleg tega pa so za tiste z ravnimi lasmi odlična popestritev videza. Uporaba lasnih pripomočkov, s katerimi preoblikujemo pričeske, običajno delujejo na toploto, kar ob redni uporabi lase popolnoma uniči. Vendar obstajajo nadomestne možnosti, s katerimi lahko pričesko oblikujete brez kakršnih koli posledic. Potrebujete le običajen raztegljiv trak za lase. Najbolje je, da se za postopek odločite zvečer, preden se odpravite spat, zjutraj pa se zbudite z neverjetno pričesko.

Potrebujete le krtačo in trak za lase.
Potrebujete le krtačo in trak za lase. FOTO:

Enostavno in hitro

Lase počešite na prečko, kot jo boste nosile pozneje, ko bodo lasje nakodrani. Okoli čela si nadenite trak za lase. Vzemite pramen las in ga ovijte okoli traku. Poskrbite, da so prameni približno enaki. Ko začnete ovijanje drugega pramena, uporabite še del prejšnjega. Postopek ponavljajte, dokler ne ovijete vseh las. Pri zadnjih dveh sekcijah las poskrbite, da lase dobro pritrdite v trak.

Zjutraj potrebujete le sprej!

Ko postopek končate, se lahko odpravite spat. Da vaš trud ne bi šel v nič, lahko čez trak za lase nadenete še tesnejši trak ter tako utrdite svojo pričesko. Zjutraj boste z lasmi imele le malo dela, pričeska pa bo videti čudovito. Trak odstranite in lase utrdite s srednje močnim sprejem. Tako boste imele zavidanja vredno pričesko čez ves dan!

V štirih korakih do popolne pričeske!
V štirih korakih do popolne pričeske!FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375