Zadovoljna.si
Oster pogled, možata čeljust in polne ustnice, katera se mu lahko upre ...

Moda

Zelenooki španski lepotec: Jon Kortajarena

Z. T.
08. 02. 2010 19.00
3

Postavni Španec z ostrim pogledom je svet mode osvojil takoj, ko se je pojavil na sceni. Na svojih modnih revijah in kampanjah si ga želijo najbolj priznane modne hiše. Nič nenavadnega, da je nanj vrgla oko tudi kraljica popa Madonna.

Oster pogled, možata čeljust in polne ustnice, katera se mu lahko upre ...
Oster pogled, možata čeljust in polne ustnice, katera se mu lahko upre ...FOTO:
Še ne 25-letni Jon Kortajarena Redruello ima kljub svoji mladosti za sabo že zelo uspešno kariero v svetu mode. Bil je obraz oblikovalskih velikanov, kot so Just Cavalli, Bally, Etro in Trussardi. Njegov zaščitni znak so njegova možata čeljust, oster pogled in polne ustnice. Da se preizkusi v svetu mode, ga je prepričal nek prijatelj. Odšel je v Barcelono in njegova strma pot navzgor se je začela.

Leta 2004 je debitiral na jesenskem tednu mode v Milanu in Parizu, kjer se je po pisti sprehodil za Emporio Armani in Johna Gallianija. Še istega leta je postal obraz Roberta Cavallija v kampanji za Just Cavalli.

Tudi igralska kariera

Seznam velikih modnih hiš, ki so zelenookega Španca izbrale za svoje modne revije, je dolg: Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, John Galliano, Tom Ford in Chanel. Poleti 2009 ga revija Forbes uvrsti na osmo mesto na lestvici svetovno najbolj uspešnih moških modelov. Jon se je preiskusil tudi v vlogi igralca, saj je igral v filmskem debiju modnega oblikovalca Toma Forda A Single Man, ki je med drugim nominiran za oskarja.

Nepoboljšljiv romantik

Lepi Španec v prostem času rad gleda nekomercialne filme, bere knjige Paola Coelha, rad se sonči, gre na sprehod v hribe s prijatelji ter posluša glasbo. Zase pravi, da je nepoboljšljiv romantik. "Verjamem v veliko ljubezen, ki lahko spremeni življenje v petih dneh. Mogoče tako razmišljam, ker sem tako mlad, ampak želim si, da bi enako mislil, ko bom star." Dokler ni nanj vrgla oči Madonna, se o njegovem ljubezenskem življenju ni kaj veliko govorilo. Na njegovem profilu na Facebooku pa je mogoče prebrati, da je v njegovem zasebnem življenju 'komplicirano'. Na odgovor, ali se ta status nanaša na kraljico popa ali katero drugo žensko, pa bo treba še počakati.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493