Zadovoljna.si
Narišite vzorec po celotni dolžini nohtov.

Moda

Živalski vzorci na vaših nohtih

Z.K.
05. 08. 2010 19.02
1

Poslikave na nohtih ne poznajo meja. Tiste, ki imate rade tovrstni okras, ste zagotovo opazile, da so trenutno med najbolj priljubljenimi živalski vzorci, ki celoten videz močno poživijo.

Naj vzorec zebre na nohtih popestri vaš videz.
Naj vzorec zebre na nohtih popestri vaš videz.FOTO:

Enostavno in modno

Poslikava nohtov je pri ženskah vedno bolj priljubljen 'modni dodatek'. Na voljo so številni vzorci, ki jih z malo spretnosti in kreativnosti ni težko ustvariti, zato lahko to storite kar doma. Za navdih poglejte nekaj fotografij in poskušajte posnemati. Potrebujete pripomočke: lak, čopič in barvo za poslikavo. Živalske vzorce, kot so tigrasti, leopardji in zebrasti, smo lahko videli tudi na modnih pistah, zelo pa so priljubljeni tudi v studiih, kjer se ukvarjajo s poslikavo nohtov.

Tudi zvezdnice so za živalske vzorce.
Tudi zvezdnice so za živalske vzorce. FOTO:

Živahno ali umirjeno

Vzorec zebre je zagotovo eden izmed bolj priljubljenih, saj je enostaven, moden in bo zagotovo pritegil pozornost. Tovrstne poslikave so primerne tako za dolge kot tudi krajše nohte. Vedno modna kombinacija sta črn in bel odtenek, za bolj živahen videz pa izberite kombinacijo rožnate in črne ali pa zlate in srebrne barve. Najprej nanesite osnovo, torej lak v odtenku, ki ste ga izbrali. Pustite, da se dobro posuši in s čopičem ter barvo za poslikavo na nohte narišite tanke linije, ki naj ne bodo preveč ravne. Najbolj pomembno je, da slikate spontano in ob tem ne premišljujete preveč. Na ta način bo vzorec videti bolj sproščen.

Dolgi ali kratki

Leopardji vzorec je primeren za zelo dolge pa tudi krajše nohte. Na daljših nohtih lahko vzorec narišete le na konico ali po celi dolžini. Izberete lahko bolj nevtralne tone, da je vzorec viden šele, ko nohte pogledate od blizu, odločite pa se lahko tudi za konrastne barve, ki so vidne že na daleč. Postopek za leopardji vzorec je enak kot pri zebrinem, le da v tem primeru rišete nezaključene kroge. Ko nanesete lak, počakajte 2 do 3 ure, da se resnično dobro posuši. Takrat so nohti pripravljeni na novo plast barve. Lahko se odločate tudi za več odtenkov barve.

Narišite vzorec po celotni dolžini nohtov.
Narišite vzorec po celotni dolžini nohtov.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478