Zadovoljna.si
Nenavadni, edinstveni in odštekani.

Moda

Žive barve in razpoke na vaših nohtih

Z.K.
18. 04. 2011 16.25
6

Lepo urejene roke in nohti povedo veliko o ženski, k popolnemu videzu pa veliko pripomore lak. Če rade prenesete najnovejše modne trende tudi na svoje nohte, potem vam razkrivamo, da pomlad in poletje prinašata živahne odtenke, ki bodo sijali med razpokanim lakom – najnovejšim trendom za drzne ženske.

Nenavadni, edinstveni in odštekani.
Nenavadni, edinstveni in odštekani.FOTO:

Tokrat bomo nosile razpoke!

Pomlad in poletje zapovedujeta živahne odtenke, ki se bodo lesketali na soncu skozi razpoke, ki jih bo na vaših nohtih napravil najnovejši in prav poseben lak za nohte. Letošnji trend so žive in močne barve, nohti pa naj ne bodo predolgi. Pomembna je tudi konica, saj je stroge linije nadomestila ovalna oblika. Glavna novost pa je 'razpokan lak'.

Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami.
Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami. FOTO:

Ta bo na vaših nohti ustvaril prav poseben učinek, saj je videti drzno in 'odštekano'. Novost ponujajo številni proizvajalci lakov, eden med njimi pa se je odločil povaviti k sodelovanju kar pevko Katy Perry, ki je različne barve lakov poimenovala po svojih pesmih.

Kako deluje?

Na nohte sprva nanesete običajen lak, najbolj primeren je v živi in močni barvi, lahko izberete tudi lak z bleščicami. Barve, med katerimi lahko izbirate, so različne, s črno kombinacijo do izraza najbolj pridejo odtenki v turkizni, rdeči, rumeni, zeleni, roza in beli. Ko se prvi nanos laka posuši, čezenj nanesete lak, ki razpoka. Končen rezultat in videz razpok je odvisen od količine in nanosa laka, ki bo razpokal pred vašimi očmi v nekaj sekundah, medtem ko se suši. Ne pozabite nanesti tudi nadlaka, ta bo zaščitil nanos, ki sicer lahko hitro odpade.

Lak bo razpokal kar pred vašimi očmi.
Lak bo razpokal kar pred vašimi očmi.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478