Zadovoljna.si
Selena Gomez

Lepota

Zvezdnici vsak dan očitajo, da je grda

M.K.
18. 11. 2013 08.32
22

Mlada pevka Selena Gomez je na enem izmed nedavnih koncertov publiki priznala, da se mora skoraj vsak dan soočati z opazkami, da ne da dovolj na svoj videz, a v isti sapi dodala, da se zaradi govoric ne misli spreminjati, saj jo imajo njeni oboževalci ter ljudje, ki jih ceni, radi tako, kot je. Selena namreč sodi med tiste zvezdnice, ki prisegajo na naravni videz, zato uporablja zelo malo ličil, kar pa močno razdvaja širšo javnost: nekateri menijo, da se zanemarja, spet drugi pa jo obožujejo točno tako, kot je.

Mlada pevka Selena Gomez je na enem izmed nedavnih koncertov publiki priznala, da se mora skoraj vsak dan soočiti z opazkami, da ne da dovolj na svoj videz. Se strinjate?
Mlada pevka Selena Gomez je na enem izmed nedavnih koncertov publiki priznala, da se mora skoraj vsak dan soočiti z opazkami, da ne da dovolj na svoj videz. Se strinjate?FOTO: Reuters
Med koncertom v ameriški zvezni državi Connecticut je mlada pevka in nekdanja boljša polovica najstniškega idola Justina Bieberja Selena Gomez oboževalcem položila na dušo, naj ostanejo zvesti samim sebi in naj se nikar ne spreminjajo zato, da bi ugajali drugim ali bili podobni kateremu izmed znanih.»Ves čas srečujem ljudi, ki mi govorijo, da nisem dovolj lepa in da nisem dovolj 'kul'. Pravijo mi, da me bodo imeli ljudje raje, če na sebi popravim ter dopolnim še nekaj malenkosti. A poglejte to koncertno dvorano. Kljub temu, da sem še vedno taka, kot prej, je še polna, torej me imate še vedno radi,« je množici dejala simpatična zvezdnica, publika pa jo je v znak odobravanja nagradila z bučnim aplavzom.

Selena pravi, da se želi na stara leta s ponosom spominjati preteklosti.
Selena pravi, da se želi na stara leta s ponosom spominjati preteklosti. FOTO: X17 Agency
Golota ni njen stil

Ko so mlado zvezdnico pred nedavnim v enem izmed intervjujev vprašali, če bi se za potrebe svoje kariere kdaj slekla do golega, kot se je denimo Miley Cyrus v svojem najnovejšem spotu za pesem 'Wrecking Ball', je dejala, da sicer nikogar ne obsoja in da lahko vsak dela to, kar misli, da je najbolje zanj, a da izzivanje javnosti s pretirano goloto vendarle ni njen stil, zato se za kaj takega verjetno ne bi odločila. Še več, zatrdila je, da si želi kariero graditi dostojanstveno, saj se bo le tako nekoč lahko s ponosom ozrla v preteklost in je ne bo sram svojega dela predstaviti vnukom.

Prisega na naravno

Kljub številnim opazkam na račun njene lepote pa so številni vizažisti slavnih prepričani, da je Selena ena izmed najlepših mladih zvezdnic Hollywooda. Občinstvo lahko očara tako s tono ličil kot tudi popolnoma brez njih. Mlada hollywoodska zvezdnica je namreč ena redkih predstavnic svoje generacije, ki prisega na naraven videz in se v javnosti le ob izrednih priložnostih pojavi z nekoliko močnejšimi toni ličil. Sicer pa prisega na naraven videz, zato uporablja le kanček pudra, črtalo za oči, maskaro in prozoren ali nežno marelični glos za ustnice, v njeni torbici pa ne sme manjkati še korektor, s katerim lahko hitro skrije manjše nepravilnosti na koži. Nič posebnega torej, a verjetno tudi to pripomore k njeni izjemni priljubljenosti po vsem svetu, saj se oboževalke lahko čisto same naličijo točno tako kot njihova vzornica.

Mlada zvezdnica je ena izmed redkih predstavnic svoje generacije, ki prisega na naravni videz.
Mlada zvezdnica je ena izmed redkih predstavnic svoje generacije, ki prisega na naravni videz.FOTO: X17 Agency
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478