Zadovoljna.si
Ustnice

Lepota

Zvezdniški lepotni trend: Blede ustnice

Z.K.
07. 02. 2012 16.54
0

Blede ustnice v različnih odtenkih, kot sta denimo rožnata in 'nude', veljajo za lepotno klasiko, ki je priljubljena tako pri zvezdnicah kot tudi na modnih brveh. Izberite svoj odtenek in zapeljujte s privlačnimi ustnicami v diskretnih barvah.

Blede ustnice so odlična kombinacija z močno poudarjenimi očmi, lahko pa se odločite tudi za bolj naraven videz oči. Za popoln videz morate ustnice primerno negovati. Prav tako morate najprej poskrbeti za primerno podlago, s katero se mora ujemati tudi odtenek ustnic. Na rdeči preprogi so zvezdnice sledile modnemu trendu bledih ustnic, ki ga je bilo že prej mogoče opaziti na modnih revijah za pomlad/poletje 2012 pri Marcu Jacobsu, Pradi in Dolce in Gabbani.


Diskretne ustnice, poudarjene oči

Lea Michelle, zvezdnica serije Glee, je na rdeči preprogi izbrala naravni odtenek ustnic, ki odlično pristoji njenemu tenu kože. Uporabila je naravni odtenek svinčnika za ustnice, šminka pa ni sijoča, temveč mat, kar pričara videz 60. let. Blede ustnice so v kombinaciji s sivo obrobo oči in dolgimi umetnimi trepalnicami videti več kot čudovito.

Črni labod vedno navduši

Lepotica in glavna igralka v filmu Črni labod Natalie Portman se pogosto pojavi z ustnicami v naravnem odtenku, kar zvezdnici izjemno pristaja, saj poudari njene obrazne poteze. Tokrat je izbrala rahlo rožnat odtenek, na katerega je nanesla kanček bleščila. Podlaga je povsem mat in nič svetleča, na ta način se je Natalie izognila pretiranemu sijaju. Oči ima naličene zadimljeno, njen pogled pa je dramatičen.


Porcelanasta polt in rožnate ustnice

Dekletu z zmajskim tatujem nevtralen odtenek lepo pristaja, saj ima Rooney Mara bledo polt, rahlo rožnat odtenek na ustnicah pa je njenemu videzu dodal topel pridih. Dokazala je, da ženskam s tenkimi ustnicami tovrsten odtenek lepo pristaja in jih morda celo rahlo poveča. Tudi ona se je odločila za kombinacijo s temno poudarjenimi očmi, kar temnolasko s porcelanastjo poltjo še polepša.

Pristaja ji vse!

Angelini Jolie pristaja vse, kar si zamisli, med drugim tudi blede ustnice. Ustnice je najprej obrobila z rahlo temnejšim svinčnikom in ga zabrisala navznoter, nato pa uporabila glos, ki njene polne ustnice še dodatno poudari. Prosojen odtenek je kombinirala z zadimljenimi očmi v rjavem in črnem odtenku, na licih pa je uporabila rdečilo v barvi marelice.

ustnice
ustniceFOTO:


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368