Zadovoljna.si
ugg

Moda

MUST HAVE: Brez njih ni šlo

Saša Osolnik
29. 12. 2008 19.32
1

Vas zanima, brez katerih modnih dodatkov in oblačil zvezdniki v letu 2008 preprosto niso zdržali? Poglejmo, kateri modni kosi so obvezni, kako jih nositi in zakaj jih zvezdnice preprosto obožujejo.

ugg
ugg FOTO:

Škorenjčki

Najpopularnejši škorenjčki že nekaj časa kraljujejo na seznamu zvezdniških nepogrešljivih stvari. Zaradi svojega udobja in kakovosti, jih nosijo prav v vsakem letnem času. Kombinirajo jih s trenirkami, mini krili, jeansom, pajkicami, preprosto prav povsod in brez omejitev.

Pajkice

Še vedno nepogrešljive, udobne ter praktične. Čeprav so pajkice prisotne že dlje časa, se jih nobena zvezdnica še ni naveličala. Še vedno navdušujejo v kombinaciji s pleteninami in oblekami.

»Maksi Dress«

Poletna uspešnica je našla svoj dom v vsaki zvezdniški omari. Plastenje materialov in lahkotnost je dalo obleki še večjo uporabnost, saj je večkrat skrila kakšno pomanjkljivost. Zvezde so jo nosile vse od spomladi, čez poletje pa do jeseni. V kombinaciji z nizkimi sandali oziroma natikači je bila idealno oblačilo za na plažo.

gladiatorke
gladiatorkeFOTO:

»Little black dress«

Tudi zvezdnikom kdaj zmanjka domišljije pri oblačenju, zato takrat najraje posežejo po črni oblekici, s katero preprosto ne morejo zgrešiti. Predstavlja nepogrešljivi del garderobe in je vedno v modi, ne glede na letni čas ali vrsto prireditve. Kombinirajo jo z različnim nakitom, čevlji in drugimi modnimi dodatki.

Gladiatorke

Nizke ali visoke, svetleče ali ne, gladiatorke so bile letošnje poletje prisotne na vsakem koraku. Kreatorji pa so storili korak naprej in jih prenesli na visoke pete, s katerimi je slovela Sarah Jessica Parker v filmu Seks v mestu.

Majice s potiskom

Udobje, ki je preraslo v modo. Bombažne majice, okrašene s potiski risanih junakov, bleščicami in tetovažami so prirasle k srcu mnogim zvezdnicam. Obvezna garderoba za tiste dneve, ko se tudi njim ne ljubi iskati popolnih kombinacij.

Rihanna
Rihanna FOTO:


Čevlji s platformo

Navdušenje nad čevlji s platformo še vedno traja. Pojavljajo se na rdeči preprogi, na sprehodih po mestu, skratka povsod, kjer zvezde želijo biti opažene. Posebno pozornost zbujajo visoke pete in žive barve.

Torbica

Mala torbica, kot nalašč primerna za zabave, ki se jih zvezdnice pogosto udeležujejo. Praktičnost in majhnost sta jih navdušili, saj se v torbico lahko pospravi le nujne stvari. Poda se k vsaki obleki, lahko je brez ročajev, z verižicami ali pa kot »clutch« torbica.

Frak

Primeren za potep po mestu ali za večerno prireditev. Najbolj modni spominjajo na moški suknjič, medtem ko so krajši bolj ženstveni in seksi. Zvezdnice so navdušene nad kombinacijo z večnim jeansom, pajkicami ali kratkimi hlačami.


KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493