Zadovoljna.si
Zablestite in posnamite svojo fotografijo z roza pridihom. Morda boste prav vi ponosna lastnica novega modnega telefona!

Ne prezrite

Osvoji modni telefon!

S.O., T.G.
23. 06. 2010 16.00
0

Vsaka modna navdušenka dobro ve, kako pomembni so različni modni dodatki za popoln videz. Pa naj bodo to čevlji, pas, ogrlica, zapestnica ali pa mobilni telefon. Nimate primernega? Ponujamo vam priložnost, da čudovit modni telefon osvojite brezplačno. 

Zablestite in posnamite svojo fotografijo z roza pridihom. Morda boste prav vi ponosna lastnica novega modnega telefona!
Zablestite in posnamite svojo fotografijo z roza pridihom. Morda boste prav vi ponosna lastnica novega modnega telefona!FOTO: iStockphoto
Najlepši modni dodatek
 
Le kaj je lepšega kot nov kos oblačila ali modni dodatek, ki naredi vaš videz očarljivo popoln? Vsako, še tako dolgočasno oblačilo je moč popestriti z izvirnimi dodatki v obliki pasu, šala, ogrlice, para popolnih čeveljcev ali pa … mobilnega telefona. Nepogrešljiva tehnologija, ki jo danes skoraj vsi nosimo v žepu ali torbici, je dobila nove razsežnosti. Ni le sredstvo za komunikacijo, temveč pripomoček, ki izraža osebni stil in nam omogoča, da smo vedno in povsod v stiku s svojimi najdražjimi.

Nokia 7230 Pink - telefon ustvarjen za ženske!
Nokia 7230 Pink - telefon ustvarjen za ženske! FOTO: Simobil


Nokia 7230 Pink – ustvarjen za ženske!

Ujemite trenutek ter hitro in preprosto izmenjujte fotografije preko spleta s prijatelji in družino, ko ste na poti. Dostopajte do družabnih omrežij, pošiljajte e-pošto in uporabljajte storitve neposrednega sporočanja – naj vas o prejetih sporočilih obveščajo nevpadljiva svetlobna opozorila. Telefon Nokia 7230 Pink odlikujejo kompaktna oblika, izvrstna kakovost izdelave in modni dizajn. Z namensko tipko za sprožitev fotoaparata, fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona slikovnih pik in 4x digitalno povečavo boste lahko ujele posebne trenutke kjerkoli in kadarkoli. Poskrbljeno je tudi za glasbo, prijetno pisanje kratkih sporočil in vrsto drugih funkcij, ki telefon Nokia 7230 Pink naredijo tako posebnega, modnega in ustvarjenega za ženske.

Pošljite fotografijo in z malce sreče bo nagrada vaša

Če si želite telefon, ki bo poleg vrste neverjetnih funkcij igral vlogo popolnega modnega dodatka, je pravi čas, da se oblečete v svojo najljubšo kombinacijo oblačil in dodajte vsaj en detajl rožnate barve. Postavite se v zapeljivo pozo, posnamite fotografijo in jo pošljite. Najbolj ustvarjalno, modno in zapeljivo fotografijo bomo nagradili s telefonom Nokia 7230 Pink. 

Kdo bo zmagovalka?

Zmagovalno fotografijo bodo izbrali bralke in bralci z glasovanjem. Trendi mobilni telefon Nokia 7230 Pink pa bo prejela avtorica tiste fotografije, ki bo prejela največ glasov. 

Kako sodelovati? Preberite navodila, prijavite se in pošljite fotografijo. Morda bo nova Nokia 7230 Pink prav vaša. 


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471