Zadovoljna.si
Par - 15

Novice

14 let ni seksala, nato pa je ena strastna noč njeno življenje spremenila v pekel

J.V.
28. 10. 2015 07.43
22

49-letna Anette Newman se je po ločitvi od moža odpovedala moškim in seksu. Kar 14 let je bila sama in v tem času ni imela spolnih odnosov, nato pa je preko spleta končno spoznala moškega. Prepričana, da je našla svojo sorodno dušo, je z njim spala, a ena strastna noč se je izkazala za največjo napako v njenem življenju. Zgrožena je namreč ugotovila, da jo je moški okužil z virusom HIV.

Anette Newman 14 let ni imela spolnih odnosov, zato je bila presrečna, ko je na spletu spoznala 45-letnega Jasona Townsenda. Z njim se je zapletla v romantično zvezo, 18 mesecev kasneje pa ugtoovila, da je ta pred njo skrival zelo nevarno skrivnost. Že 26 let je namreč trpel za okužbo z virusom HIV. Ko so virus odkrili tudi pri Anette, je ta zapadla v depresijo in celo razmišljala o samomoru, preden so njega obsodili na 27 mesecev zapora. »Bila sem zelo potrta, da je dobil tako kratko zaporno kazen. Nikomur več ne morem zaupati. Odločila sem se, da bom za vedno samska.«

Anette Newman - 1
Anette Newman - 1 FOTO: YouTube

V intervjuju je razkrila, da sta prvič imela spolne odnose marca 2012, ko on ni želel uporabiti kondoma, saj je Anette uporabljala kontracepcijo. »Ves čas mi je govoril, da že dolgo časa ni bil v razmerju.« Ker se je nekaj časa izogibal seksu, je Anette mislila, da ga ne privlači, ko pa je koncu dal pobudo, je bila presrečna. »Vprašala sem ga, ali kaj obžaluje, in odgovoril mi je da ne in imela sva popolnoma normalen odnos kot vsi ostali.«

»Toda z njim je bilo vedno nekaj narobe, bil je hipohonder.« Stvari so spremenile, ko je z njeno družino leta 2012 preživel božične praznike in zbolel. Anette ga je odpeljala v bolnico, kjer so ji zdravniki pojasnili, da je zelo bolan, več pa niso želeli razkriti. »Nekaj se mi ni zdelo prav in ena od sester me je ves čas gledala.« Ko ga je vprašala, kaj je z njim narobe ji je odgovoril, da ne ve in da ga ne zanima.

Anette Newman - 2
Anette Newman - 2FOTO: YouTube

Med enim od zdravniških obiskov,  pa ji je končno povedal, da ima HIV in da je za to izvedel dva dni prej. »Najprej mi je bilo žal zanj, potem pa se začela spraševati, kje ga je dobil.« Ko se je z njim soočila, ji je končno priznal, da za bolezen ve že od leta 1986. Njen svet se je podrl, saj se je z njim želela poročiti, nato pa so testi razkrili tudi to, da je okužil tudi njo.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493