Zadovoljna.si
Peaches Geldof-2

Novice

22-letna zvezdnica sodelovala v množičnih orgijah

Z.M.
18. 03. 2011 16.14
8

Peaches Geldof, hči angleškega bogataša Boba Geldofa in televizijske voditeljice Paule Yates, ki je pri 41 umrla zaradi prevelikega odmerka heroina, nadaljuje s svojim pohujšljivim načinom življenja. Na dan so prišle fotografije, na katerih se je pomanjkljivo oblečena manekenka pretirano zabavala kar s petimi!

Oče živahne mladenke je že skorajda obupal nad svojo starejšo hčerko, ki vedno bolj očitno ubira pota svoje preminule mame Paule Yates, zvezdnice, ki je bila zasvojena s heroinom. Peaches je, odkar se je preselila v Los Angeles, zapadla v slabo družbo, v kateri so predvsem razvajeni otroci bogatih staršev. "Gre za skupino mladostnikov, ki se ne obremenjujejo z denarjem, saj prihajajo iz bogatih družin. Njihova edina skrb so torej zabave in zapravljanje denarja,“ je povedal eden od znancev družine Geldof.

Peaches naj bi se na zabavah zapletala z več ljudmi naenkrat, manjkalo naj ne bi niti heroina in seveda alkohola. 22-letnica verjetno ni pričakovala, da bodo slike, ki so nastale v večerih razvrata, kdaj pricurljale v medije, a zgodilo se je ravno to.

Razpad zveze jo je prizadel

Prijatelji 22-letne Peaches pravijo, da je za mladenkino obnašanje kriv razpad njenega razmerja z režiserjem Elijem Rothom. Takoj po tem se je dedinja namreč ujela v obtožbe o kraji obleke iz londonskega butika, na twitterju je objavljala fotografije prstana propadle zaroke in nato odletela v Los Angeles, kjer si je dala duška na številnih zabavah. "Peaches je zdaj zapustila to družbo, saj je ugotovila, da slabo vplivajo nanjo. Zdaj je zopet doma, osredotočena na svojo kariero,“ je zatrdil eden od njenih prijateljev.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493