Zadovoljna.si
Tjaša Deu - TOP4 tekmovalka

Novice

23-letna Tjaša ima v življenju rada nove izzive

zadovoljna.si
24. 09. 2015 09.19
2

23-letna Tjaša Deu je študentka iz Ljubljane in ena od letošnjih tekmovalk šova TOP4 s Tjašo Kokalj. Zaupala nam je, da se v oddajo prijavila, ker si želi novih izkušenj, obenem pa je to tudi odlična priložnost za osebnostno rast!

Tjaša Deu - TOP4 tekmovalka
Tjaša Deu - TOP4 tekmovalkaFOTO: POP TV

Zakaj si se prijavila v šov TOP4?

Ker imam v življenju rada nove izzive, ki me lahko pripeljejo do novih izkušenj, znanj in poznanstev. Hitro mi postane dolgčas, zato sem vedno v gibanju in ne ostanem dolgo na enem mestu. In TOP4 je idealna priložnost za osebnostno rast.

Kdo je tvoj vzornik?

Mimi Ikonn.

S čim si zaposliš dan? Kakšni so tvoji hobiji?

Moji hobiji so mnogi in raznoliki: Youtube kanal - amaterska video produkcija, urejanje nohtov, pletenje, branje knjig, rolanje, vzgoja orhidej, izobraževanje (javno nastopanje), nakupovanje prek Aliexpressa ....

Kako gledaš na družino in prijateljstvo?

Moji prijatelji so redki, vendar so zelo dobri in iskreni. Družina me podpira v vseh mojih življenjskih dogodivščinah.

Zakaj si prava za TOP4?

Ker sem energična, fokusirana, imam jasno zastavljene cilje in sem pripravljena trdo delati za njih. Kamera je moja največja prijateljica in uživam v javnem nastopanju. TOP4 bi doprinesla s svojo pozitivno energijo, kot tudi s trdim delom in usmerjenostjo na cilje.

Ne spreglejte 3. sezone TOP4 s Tjašo Kokalj. Spremljajte jo vsako soboto ob 22:00 na POP TV ali kadar koli na VOYO. Z oddajo pa boste vedno na tekočem, če boste spremljali tudi TOP4 FB stran.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493