Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

5-letnica ustvarila lastno modno kolekcijo

Z.M.
19. 04. 2012 08.02
1

Duda Bundchen ima pet let in se na prvi pogled ne razlikuje od preostalih deklic njenih let, v resnici pa v sebi skriva neverjeten talent za modo. Od lanskega leta dela kot otroški model za brazilsko otroško modno znamko, nedavno pa je v sodelovanju z njimi oblikovala tudi svojo prvo modno kolekcijo. Dekličina predanost modi pa ni naključje, njena teta je namreč ena najuspešnejših manekenk na svet - Gisele Bundchen!

Duda Bundchen je na dobri poti, da nadaljuje karierno pot svoje slavne tete, trenutno najbolje plačane manekenke na svetu Gisele Bundchen. 5-letna deklica je lansko leto postala reklamni obraz brazilske otroške modne znamke Brandili Mundi, letos pa so ji ponudili, da s pomočjo njihovih kreativnih vodij ustvari svojo kolekcijo. "Povedala nam je, kakšni printi so ji najbolj všeč, kakšni vzorci in detajli jo najbolj privlačijo. Na podlagi tega smo nato skupaj oblikovali kolekcijo," je razložil marketinški direktor znamke Germano Costa in dodal: "Duda je odobrila vse kose, ki so romantično navdihnjeni. Zagotovo bodo začarali deklice."

Starša je ne želita ovirati pri ustvarjanju

"Moji najljubši barvi na oblačilih sta modra in rožnata. Obožujem tudi metuljčke," pravi mala Duda, ki bo teto spravila v dobro voljo tudi s tem, da so vsi kosi iz njene kolekcije iz okolju prijaznih materialov. Čeprav se nekateri zgražajo, kakšni starši bi svojega petletnega otroka spodbujali k sklepanju poslov v nežnih otroških letih, pa dekličina mama Raquel trdi, da je vse skupaj Dudina želja in da je z možem preprosto ne želita ovirati pri ustvarjanju. "Pri vsem tem je ključno, da je Duda srečna. Neizmerno uživa pri oblikovanju in poziranju," pravi sestra slavne manekenke Gisele. Prva Dudina kolekcija naj bi na trg prišla julija.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493