Zadovoljna.si
Njuni poročni priči bosta sin Maddox in hči Zahara.

Novice

Poročila se bosta 11. avgusta letos

Z.C.
23. 04. 2012 16.18
1

Z uradno zaroko, ki je prišla po sedmih letih zveze, sta ameriška zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt začela intenzivne priprave na poroko, ki bo 11. avgusta v gradu Miraval v Provansi na jugu Francije. Datum poroke nista izbrala naključno, saj sta se na isti dan pred petdesetimi leti vzela Bradova starša, ki bosta 11. avgusta letos obnovila poročne zaobljube.

Njuni poročni priči bosta sin Maddox in hči Zahara.
Njuni poročni priči bosta sin Maddox in hči Zahara.FOTO: Reuters

V gradu Miraval v Provansi na jugu Francije, ki sta ga Angelina Jolie in Brad Pitt kupila pred štirimi leti za 60 milijonov dolarjev, bo 11. avgusta dvojno slavje. Hollywoodska igralca si bosta po sedmih letih skupnega življenja končno obljubila večno zvestobo, Bradova starša William in Jane Pitt pa bosta praznovala zlato poroko. Kot poročajo tuji mediji, se je Angelina takoj strinjala z Bradovim predlogom, da bi imeli dvojno slavje, saj ji igralčeva starša po mamini smrti leta 2007 predstavljata drugo družino. Par je za poročni priči izbral kar svoja otroka, 10-letnega Maddoxa in 7-letno Zaharo, njuni otroci pa naj bi narisali tudi Angelinino poročno obleko in poročno torto. Povabljenih naj bi bilo 350 gostov, sicer pa najbolj pričakovana poroka v svetu šov biznisa vse bolj postaja tudi pomemben dobičkonosen dogodek. V teh dneh namreč številni mediji ugibajo, koliko bi par utegnil zahtevati za poročne fotografije. Upoštevaje, da sta tednika People in Hello leta 2008 plačala rekordno vsoto 14 milijonov dolarjev za prve fotografije njunih dvojčkov Vivienne in Knoxa, bo tudi za poročne fotografije par zahteval kar veliko denarja.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493