Zadovoljna.si
Zagrebška premiera filma V deželi krvi in medu bo 17. februarja.

Novice

Angelina Jolie in Brad Pitt prihajata v Zagreb

STA
01. 02. 2012 13.33
0

Slavni igralski par Angelina Jolie in Brad Pitt se bo 17. februarja udeležil hrvaške premiere režijskega in scenarističnega prvenca Joliejeve V deželi krvi in medu v zagrebški CineStar Areni IMAX, so sporočili iz Blitza - filmske in videodistribucije. Na premieri bodo prisotni tudi igralci Zana Marjanović, Goran Kostić in Rade Šerbedžija.

Zagrebška premiera filma V deželi krvi in medu bo 17. februarja.
Zagrebška premiera filma V deželi krvi in medu bo 17. februarja.FOTO: Reuters

Film V deželi krvi in medu podaja zgodbo o policistu, bosanskem Srbu Danielu (Goran Kostić), in umetnici, Bošnjakinji Aliji (Zana Marjanović), ki sta bila pred začetkom vojne v BiH v ljubezenskem razmerju, z začetkom krvavega spopada leta 1992 pa sta se znašla na nasprotnih straneh. Film V deželi krvi in medu je bil nominiran za zlati globus v kategoriji za najboljši tujejezični film in je prejel nagrado Stanley Kramer, ki jo podeljuje ceh ameriških producentov. V hrvaških kinematografih bo v redni distribuciji od 18. februarja. Februarja si ga bo mogoče ogledati tudi v slovenskih kinematografih.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493