Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Angelina tehta le še 42 kilogramov

Z.N.
20. 09. 2011 14.50
60

"Angelina ima hude težave. Tehta samo 42 kilogramov," poroča ameriški tabloid Star, ki še navaja, da je Brad Pitt močno zaskrbljen zaradi njenega zdravja in ji želi prikrbeti čim boljšega strokovnjaka, ki bi ji pomagal na pravo pot.

"Brad je močno zaskrbljen zaradi Angelininega zdravja. Angie je ponovno drastično shujšala in Brad si tokrat želi, da bi poiskala strokovno pomoč, dobrega strokovnjaka, ki ji bo pomagal na pravo pot," naj bi ameriški reviji Star zaupal vir blizu Bradu Pittu in Angelini Jolie. Še prejšnji teden je neki drugi tabloid trdil, da je Angelina videti kot vreča kosti in da tehta 47 kilogramov, zdaj pa naj bi pri višini 170 centimetrov tehtala še pet kilogramov manj. Angelina naj ne bi hujšala namenoma, nanjo naj bi močno vplival tudi stres, ki ga trenutno doživlja. "Na Angelino močno vplivajo neprestana namigovanja medijev, da naj bi ji bil Brad nezvest. Angie je pač taka, da takrat, ko je pod velikim stresom, ne more jesti," še pišejo pri reviji Star. Poleg tega da se pojavljajo govorice o Bradovi nezvestobi, je Brad zadnje čase tudi veliko odsoten, tako da je Angie močno obremenjena tudi z vzgojo otrok.

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493