Zadovoljna.si
Angelina Jolie in Brad Pitt

Novice

Angelini za poročno darilo poklonil ročno uro

Z.C.
10. 08. 2012 10.39
14

Brad Pitt je svoji boljši polovici Angelini Jolie kupil pregrešno drago poročno darilo, za katero je odštel kar je 250 tisoč funtov oziroma nekaj manj kot 318 tisoč evrov. Kupil ji je luksuzno ročno uro 'Patek Philippe Minute Repeater', na katero je treba čakati dve leti.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad PittFOTO: Reuters

Bliža se dan, ko bo eden najbolj slavnih hollywoodskih parov, Brad Pitt in Angelina Jolie, stopil pred matičarja. V medijih se že nekaj časa pojavljajo ugibanja, kje si bosta slavna igralca obljubila večno zvestobo, a kot kaže, bosta pomembni korak naredila v Veliki Britaniji, natančneje v pokrajini Windsor. Obredu naj bi prisostvovali le njuni otroci in ožja družina, potem pa naj bi odpotovali v vilo Miraval, ki jo ima par v Provansi na jugu Francije, in tam naj bi potekalo razkošno poročno slavje. Brad je nekoliko pohitel s poročnim darilom za svojo drago in ji podaril luksuzno ročno uro 'Patek Philippe Minute Repeater'. Uro so izdelali po naročilu, delno je narejena iz zlata, na sredini kazalcev pa ima biser. Izdelava ure je trajala kar dva meseca.
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493