Zadovoljna.si
Ni znano, ali sta z Williamom sploh še par.

Novice

Aretha Franklin se ne bo poročila

STA/Z.C.
24. 01. 2012 14.49
0

Aretha Franklin si vendarle ne bo nadela poročne obleke. Kot je sporočil njen zastopnik, poroke z dolgoletnim partnerjem Williamom Wilkersonom, s katerim se je nameravala vezati v poletnih mesecih, ne bo. Svoje odločitve 69-letna pevka ni želela komentirati, dejala je le, da sta se nekoliko prenaglila.

Ni znano, ali sta z Williamom sploh še par.
Ni znano, ali sta z Williamom sploh še par.FOTO: Reuters

"Z Willom sva spoznala, da gre vse skupaj malce prehitro in da obstaja mnogo stvari, ki jih nisva dovolj premislila. Zato poroke ne bo," je dejala pevka. Odločitve ni želela komentirati, kot poročajo tuji mediji, pa tudi ni jasno, ali sta sploh še par. Kraljica soula se je z Wilkersonom zaročila med novoletnimi prazniki in takoj po novem letu razkrila, da si nameravata poleti izmenjati prstana. Ob tem se je pošalila, da ni noseča. To bi bil sicer njen tretji zakon. Kraljica soula, ki bo 25. marca praznovala 70-letnico, je bila sicer poročena že dvakrat. Z Williamom Wilkersonom pa sta nameravala usodni da dahniti poleti na jahti v romantičnem Miamiju.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493