Zadovoljna.si
Ashton Kutcher - 2

Novice

Ashton se je v TV-šovu slekel do konca!

Z.C.
10. 09. 2011 15.15
25

Ashton Kutcher je prišel v studio šova Ellen DeGeneres v kopalnem plašču, potem pa se je pred začudenimi očmi voditeljice slekel do golega. In publika je glasno zaploskala. Ellen je bila nad igralčevim dejanjem milo rečeno šokirana in mu predlagala, naj se raje obleče.

Ashton Kutcher - 2
Ashton Kutcher - 2FOTO:

Ashton Kutcher, Jon Cryer in Angus T. Jones so se slekli za reklamiranje humoristične televizijske serije Dva moža in pol. V roki držijo plakat, na katerem piše Vse bo znano 19. 9. 2011! Plakat jim prekriva večji del trebuha in nog, preostali del telesa pa je gol. Ashton je šel v šovu Ellen DeGeneres še nekoliko dlje in se sredi oddaje povsem razgalil. "Ok … kaj pa če bi se lepo oblekel? Morda bi to bilo lepo," je Ellen dejala Ashtonu, ko ga je zagledala golega. 33-letni igralec je zmeden stal sredi studia in se smehljal, nato pa vprašal voditeljico, ali je videla reklamno kampanjo na serijo, v kateri igra. Zmeden je hitro zamenjal temo in začel govoriti o šesti obletnici poroke, ki jo bosta kmalu praznovala z Demi Moore. "Razmišljal sem o tem, kaj bi ji podaril za obletnico in se odločil za slaščice. Vem, da to darilo ni nekaj posebnega, vendar ne vem, kaj bi drugega izbral," je povedal Ashton, ki je od svoje soproge mlajši 15 let, sicer pa sta z Demi par že osem let.

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493