Zadovoljna.si
Jobsa bo igral Ashton Kutcher.

Novice

Ashton Kutcher bo igral Steva Jobsa

STA
03. 04. 2012 11.38
0

Režiser Joshua Michael Stern bo maja začel snemati neodvisno filmsko biografijo o računalniškem vizionarju Stevu Jobsu v produkciji in s finančno podporo Five Star Institute. V vlogi Jobsa naj bi po poročanju filmske revije Hollywood Reporter nastopil ameriški filmski igralec Ashton Kutcher.

V neodvisni filmski biografiji bodo prikazali Jobsov skokoviti vzpon.
V neodvisni filmski biografiji bodo prikazali Jobsov skokoviti vzpon.FOTO:
Vloga Steva Jobsa bo za Ashtona Kutcherja, ki je bil soustanovitelju in idejnemu očetu tehnološkega podjetja Apple v mladosti tudi fizično zelo podoben, velik izziv. Igralec, ki slovi predvsem po upodabljanju komičnih likov, se je sicer preizkusil tudi v nekaj resnejših vlogah, na primer v filmih Učinek metulja in Bobby. Snemanje biografije o Jobsu načrtujejo tudi pri Sonyju. Od urednika in publicista Jobsove biografije Walterja Isaacsona so jeseni pridobili avtorske pravice za film. A kot kaže, bo Sternov film posnet pred tistim v produkciji Sonyja. Stern bo biografijo posnel po scenariju Matta Whiteleyja. V njem bo prikazal Jobsov skokoviti vzpon iz kalifornijskega hipija v soustanovitelja podjetja Apple.
Jobsa bo igral Ashton Kutcher.
Jobsa bo igral Ashton Kutcher.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493