Zadovoljna.si
Nikki (Ashton Kutcher) živi na račun naivne Sarah ( Anne Heche).

Novice

Ashtona spet ujeli s starejšo damo

Z.M.
03. 11. 2011 15.35
8

Seveda le na filmskem platnu, 33-letni igralec igra namreč glavno vlogo v komediji Ženskar, ki si jo lahko ogledate nocoj ob 21. uri na programu POP KINO. Vsaka podobnost z resničnim življenjem igralca je zgolj naključje! Ashton Kutcher namreč preživlja burno obdobje svojega življenja, saj je zaradi nezvestobe na dobri poti do ločitve od svoje 15 let starejše žene Demi Moore. V filmu pa izkorišča uspešno odvetnico Samantho, ki jo igra Anne Heche.

Nikki (Ashton Kutcher) živi na račun naivne Sarah ( Anne Heche).
Nikki (Ashton Kutcher) živi na račun naivne Sarah ( Anne Heche).FOTO: PRO PLUS

V komediji Ashton Kutcher igra zapeljivca po imenu Nikki, ki s svojim šarmom osvaja bogate in uspešne ženske srednjih let. Vse mu teče gladko, dokler ne spozna svojega ženskega dvojnika. Tudi lepa natakarica Heather išče bogatega snubca, ki jo bo razvajal z dragimi darili, zato Nikkiju predstavlja trd oreh, saj se noče vdati njegovim čarom. Bosta zaljubljenca na koncu pristala skupaj, ali ju bo njun brezbrižen življenjski slog stal skupne prihodnosti?

Igralec ujet v vrtincu škandala

Ashton se je sicer pred dobrim mesecem znašel v vrtincu škandala, ki ga je zakuhal kar on sam. V začetku oktobra so ga namreč ujeli med varanjem njegove žene Demi Moore. Na večer obletnice njune poroke je noč preživel s 23-letno starleto Saro Leal, ki je podrobnosti o strastnem druženju z igralcem nedavno prodala ameriškim medijem.

Pridružite se POPovi uradni strani na Facebooku in bodite na tekočem:

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493