Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ashton je strastno poljubil 24-letnico

Z.M.
20. 03. 2011 08.38
0

Igralec Ashton Kutcher je že dobrih sedem let srečen s svojo starejšo partnerico Demi Moore, a to ga ne ovira, da si ne bi občasno privoščil tudi malo mlajšega 'mesa'. Seveda vse le za potrebe novega filmskega projekta New Year's Eve, v katerem strastno poljublja 24-letno igralko Leo Michele, ki jo poznamo iz nadaljevanke Glee.

Ashtona in Leo so fotografi ovekovečili med snemanjem prizora za njun prihajajoči film New Year's Eve. 33-letnik in 24-letnica sta se strastno poljubljala sredi Times Squarea, Ashtonove Demi pa na prizorišču ni bilo opaziti. Mlada igralca sta se menda pred kamerami izvrstno ujela, sodelujoči pa trdijo, da je med njima izjemno pristna energija, ki se bo zagotovo čutila tudi na velikem platnu. 24-letna Lea pa je tako navdušena nad snemanjem, da je svoje občutke delila tudi na twitterju: "Nazaj na Times Square! Enkratno je, ko stojiš v središču dogajanja. Energija je neverjetna!" Demi nad prizorom verjetno ne bo navdušena, čeprav ji Ashton že od leta 2003 zvestobo dokazuje na vsakem koraku.

Novo leto v znamenju zvezd
Romantična komedija bo v kina prišla letos decembra, poleg zaljubljenega Ashtona in Lee pa so v njej igrali tudi Robert De Niro, Jessica Biel, Abigail Breslin, Katherine Heigl, Josh Dushamel, Zac Efron, Sofia Vergara, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry idr. Ashton bo v filmu igral moškega, ki sovraži novoletne praznike, Lea pa se je prelevila v vlogo spremljevalne pevke skupine Bon Jovi. New Year's Eve predstavlja nadaljevanje uspešnega filma Valentine's Day, ki se je prav tako pohvalil s pestro zvezdniško zasedbo in prepletajočimi se zgodbami glavnih junakov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493