Zadovoljna.si
Ena tretjina od 1000 vprašanih potrošnikov bi božične popevke raje izključila.

Novice

Avstralcem živce najbolj para Mariah Carey

STA
19. 12. 2011 12.00
0

Avstralski potrošniki, ki jih pred prazniki v nakupovalnih centrih stalno spremljajo božične popevke, najtežje zdržijo ob pesmi Mariah Carey z naslovom All I Want for Christmas, je pokazala raziskava družbe Virgin Mobile. Ta je sicer zasičenost potrošnikov izkoristila tudi za lastno promocijo.

Ena tretjina od 1000 vprašanih potrošnikov bi božične popevke raje izključila.
Ena tretjina od 1000 vprašanih potrošnikov bi božične popevke raje izključila.FOTO: Reuters

Eden od šestih Avstralcev meni, da so zvočniki, iz katerih donijo božične pesmi, najhujši del predprazničnega nakupovanja. Ena tretjina od 1000 vprašanih potrošnikov bi božične popevke raje izključila. Poleg osovražene pesmi Careyjeve so se v nemilosti pri Avstralcih znašle še Santa Baby, I Saw Mummy Kissing Santa Claus, Away in a Manger, Jingle Bell Rock in Santa Clause is Coming to Town. Družba Virgin Mobile, ki je izvedla raziskavo, je sicer priložnost izkoristila tudi za lastno promocijo. Potrošnikom so namreč v nakupovalnih centrih, kjer imajo svoje trgovine, razdelili brezplačne slušalke, s pomočjo katerih so ti lahko poslušali glasbo brez božičnega motiva ter se s tem izognili glasbenemu nadlegovanju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416