Zadovoljna.si
Victoria Beckham

Novice

Beckhamova izbrala ime za deklico

Z.S.
01. 04. 2011 08.00
1

36-letna Victoria, ki je januarja oznanila, da se bo njena družina znova povečala, je vstopila v šesti mesec nosečnosti. Posh pod svojim srcem namreč nosi deklico, ki bo družino Beckham razveselila julija. Ponosna starša sta oznanila, da sta za deklico že izbrala ime.

Victoria Beckham
Victoria Beckham FOTO: Reuters
Za Victorio in Davida je to prva deklica, saj njuno družino trenutno sestavljajo trije sinovi – Brooklyn, Romeo in Cruz. Znano je, da si je bodoča mamica deklico že dolgo želela, februarja, po prvih raziskavah, pa je oznanila, da se ji bo dolgoletna želja tokrat tudi izpolnila. Mali Beckhamovi princeski bodo tako ob rojstvu nadeli ime Luna, ki ga je Victoria že želela uporabiti pri tretjerojencu Cruzu, še preden je izvedela njegov spol. „Všeč mi je ime Luna. Vem, da je to ime za deklico, zato ga bom mogoče uporabila pri naslednjem otroku,“ je leta 2004 povedala bivša članica zasedbe Spice Girls, ki pa ni edina, ki pričakuje naraščaj. Z nosečniškim trebuščkom se lahko pohvalita tudi Emma Bunton in Melanie Brown. Zakonca Beckham sta znana tudi po izvirni izbiri imen za svoje otroke. Najstarejši Brooklyn je svoje ime dobil po mestu, kjer je bil spočet, Romeo po Shakespearovi tragediji Romeo in Julija, ime Cruz pa je običajno določeno za drugo ime in skoraj nikoli za prvo. Ko je Victoria oznanila, da bo tokrat njeno družino povečala deklica, so bili mnogi prepričani, da se bo modna navdušenka odločila za ime Coco, vendar jih je Posh prehitela in ime velike ikone določila za svojo psičko.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493