Zadovoljna.si
david_beckham

Novice

Grooozno! Beckhamu zrasel pivski trebuh

Z.B.
16. 08. 2011 11.57
37

David Beckham si je morda privoščil šalo, a ob armadi paparacev, ki so mu ves čas za petami, tudi nedolžno šalo lahko razumejo drugače. Morda je z velikim trebuhom želel prelisičiti prav fotografe, ki so takoj zagrizli v vabo in posnetke trebušastega nogometaša takoj objavili na internetu.

David Beckham je pokazal pretirano velik trebuh, ki daje misliti, da si je slavni nogometaš privoščil hudo šalo na račun paparacev. Morda si je v majico stlačil brisačo, morda gre le za igro vetra, kakor koli, posnetek že veselo kroži po internetu in pušča za sabo hudo zaskrbljene oboževalke sicer postavnega in mišičastega Britanca, ki si že zaradi svojega poklica ne bi mogel privoščiti pivskega trebuha. Morda bo ob pogledu na posnetek zaskrbljen tudi Davidov trener?!

Služi z lepim stasom

Beckham ni le dobro plačan nogometaš, temveč je dejaven tudi v modnem svetu. S svojo pojavnostjo določa modne trende tako za pričeske kot oblačila. Nekateri trdijo, da je lepemu Britancu življenje ponudilo tako rekoč vse: lepo družino, ljubečo soprogo, uspešno kariero, veliko denarja in bogato "moškost". Ko ga je priznani modni oblikovalec Giorgio Armani izbral za model za spodnje perilo, ni odločitev nikogar začudila.

david_beckham
david_beckhamFOTO:


 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493