Zadovoljna.si
Silvio Berlusconi že od nekdaj rad poje.

Novice

Berlusconi zapustil vlado z albumom ljubezenskih pesmi

STA
18. 11. 2011 14.31
1

Zdaj že nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je v sredo - zadnji dan, ko je bil formalno gledano še na čelu vlade - izdal svojo najnovejšo zgoščenko z ljubezenskimi pesmimi, ki nosi naslov Resnična ljubezen (Il vero amore). Na albumu je Berlusconi znova združil moči z neapeljskim kitaristom Marianom Apicello.

Silvio Berlusconi že od nekdaj rad poje.
Silvio Berlusconi že od nekdaj rad poje. FOTO: Reuters

Medtem ko je donedavni predsednik vlade, medijski mogotec, milijarder in samooklicani latino ljubimec Silvio Berlusconi, ki je pred leti s petjem zabaval goste na križarjenjih, prispeval besedila pesmi, je Apicello poskrbel za glasbo. Tudi tokrat so njune pesmi posvečene ljubezni, čutne in sentimentalne, so se pa prvič na albumu znašli tudi samba ritmi.

Nekoč je nastopal na križarkah

75-letni Berlusconi, ki je z nastopi na križarkah prenehal dolgo nazaj, še vedno pa s petjem rad zabava goste svojih zabav, naj bi sicer svojo že četrto zgoščenko z Apicellom po prvotnih načrtih izdal septembra, a je na prodajne police prišla z dvomesečno zamudo. Mediji so zato že ugibali, ali ni boj s finančno krizo in političnimi nasprotniki premierju morda vzel preveč časa in je bil prisiljen glasbo za nekaj časa pustiti ob strani, a očitno vendarle ni bilo tako.

Odnesel darila

Berlusconi je zadnje dni na čelu vlade namenil tudi zavijanju daril in drugih predmetov, ki se jih je odločil odnesti s seboj ob odhodu iz premierskega kabineta. Po poročanju časnika La Repubblica je med številnimi darili izbral kazahstanski meč in dragoceno kitajsko vazo, ki naj bi imela zanj veliko čustveno vrednost, ter tri fotografije, na katerih je z nekdanjim ameriškim predsednikom Georgeom Bushem ter papežema Benediktom XVI. in pokojnim Janezom Pavlom II.

Berlusconi in njegova Resnična ljubezen.
Berlusconi in njegova Resnična ljubezen.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493