Zadovoljna.si
Bikini

Novice

Bikini ni za ženske starejše od 39 let

Z.C.
03. 07. 2012 11.28
8

Britanski Telegraph je pred kratkim objavil rezultate ankete, ki so pokazali, da kar sedem od desetih Britancev meni, da bi ženske po 39. letu morale nehati nositi bikini kopalke. Zanimivo je, da je anketa, ki so jo izvedli med damami starejšimi od 50 let, pokazala drugačne rezultate. Kar 60 odstotkov jih meni, da za bikini ni nikoli prepozno.

Bikini
Bikini FOTO:

Britanska anketa je tudi pokazala, da je le 16,8 odstotka žensk priznalo, da bi si kupile bikini, 13,2 odstotka pa jih je navedlo, da je zanje največja težava pomerjanje v trgovskih garderobah. Manj kot 10 odstotkov starejših dam bi se z mlado prodajalko brez sramu pogovarjale o nakupu miniaturnega oblačila, medtem ko 42,7 odstotka žensk trdi, da so modeli, ki so trenutno na voljo, vendarle preveč drzni in jim ne pristajajo, je še pokazala anketa. Druga raziskava, ki so jo prav tako izvedli v Veliki Britaniji, pa je razkrila, da so se ženske zaradi lepe postave pred poletjem pripravljene popolnoma odpovedati hrani in jo nadomestiti s tabletami, ki obljubljajo čudežne rezultate. Poleg tega je nekaj odstotkov žensk priznalo, da so začele redno kaditi le iz razloga, da bi lažje prebrodile dneve brez hrane. Pet milijonov žensk je v svojem življenju poskusilo v povprečju 15 diet, hrani pa se v poletnih mesecih odpovejo v povprečju za dva dni na mesec. Podobno anketo so pred časom izvedli tudi v Avstraliji, kjer so pripadnice ženskega spola v večini priznale, da jim ob hujšanju najbolj pomaga pogled na kopalke. V povprečju naj bi zgolj vsaka šesta ženska na svetu dober videz povezovala z zdravjem, medtem ko je velika večina prepričana, da na koncu šteje zgolj in samo videz.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493